Nieuws

INDRUKWEKKEND BEDRIJFSBEZOEK BIJ EGN/EGK IN KREFELD

Donderdagavond namen ruim vijftig NetwerkPartners van VVV-Venlo deel aan het jaarlijkse Duitse bedrijfsbezoek, dit keer bij de vuilverbrandingsinstallatie van EGN/EGK in Krefeld. Na een welkomstwoord door Robert Pinior, bij VVV-Venlo werkzaam als accountmanager Duitsland, kregen de bezoekers een presentatie te zien over de installatie die werd gegeven door Pierre Vincent van moederbedrijf EGN en door Prof. Dr. Hermann-Josef Roos die verantwoordelijk is voor de vuilverbrandingsinstallatie van ‘EGK Ihr Unternehmen’.

Vervolgens namen de bezoekers deel aan een anderhalf uur durende rondleiding door het volledige bedrijf, waar 250 personeelsleden ervoor zorgen dat jaarlijks ongeveer 400 miljoen kilo afval verbrandt wordt. Na de indrukwekkende rondleiding genoten de aanwezige Duitse en Nederlandse ondernemers van de voortreffelijk verzorgde catering en kwamen ze met elkaar in gesprek.

Toen de eerste bezoekers rond 21.30 uur weer naar huis vertrokken, was opnieuw duidelijk hoe bijzonder de grensoverschrijdende samenwerking binnen VVV-Venlo is. We willen dan ook onze oprechte dank uitspreken aan EGN / EKG voor hun geweldige ontvangst!

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec