Nieuws

SUPPORTERS "NEEM KNUFFELS MEE NAAR VVV-VENLO - PEC ZWOLLE

Tijdens de wedstrijd VVV-Venlo - Ajax werd er aandacht gevraagd voor de nationale actie voor stichting Het Vergeten Kind. Ruim 100.000 kinderen wonen in een onveilige of instabiele thuissituatie, worden verwaarloosd of mishandeld. Voor 55.000 kinderen gaat het zelfs zo mis, dat ze noodgedwongen niet meer thuis kunnen wonen.

Wij kregen in de week na deze wedstrijd een hoop vragen over hoe onze supporters deze actie konden steunen. Dit kan natuurlijk al met een simpele donatie naar Stichting Het Vergeten Kind. Echter wij vinden dit zo belangrijk dat kinderen gewoon kind kunnen zijn en zich in een veilige thuissituatie kunnen ontwikkelen. Daarom willen wij onze supporters helpen en luisteren wij naar jullie oproep!

Wij roepen daarom, samen met onze supporters, iedereen op om tijdens de wedstrijd VVV-Venlo – PEC Zwolle een knuffel mee te nemen. Voorafgaand aan de wedstrijd krijgen al onze supporters de kans om deze knuffels richting het veld te gooien waar deze opgevangen zullen worden door een groot VVV-Venlo spandoek. Zo verzamelen wij zoveel mogelijk knuffels welke we later naar Stichting Het Vergeten Kind zullen brengen.

Samen met onze supporters steunen wij deze actie om één grote, liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen in Nederland te bouwen: Het Huis van Het Vergeten Kind. Alle kinderen met een instabiele of onveilige thuissituatie kunnen hier hun zorgen en ellende opzijzetten.

Wij zijn trots op onze supporters met dit initiatief!

 

Clubliefde #ISVVV!

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec