Nieuws

RABOBANK VENLO E.O. - KOELCLUB TOETREDING

Met trots delen wij mede dat Rabobank Venlo e.o. toetreedt tot de Koelclub van VVV-Venlo en blijft daarmee een van de grootste en belangrijkste sponsoren van VVV-Venlo.

Daarnaast verbindt Rabobank Venlo e.o. opnieuw haar naam aan de businesslounge in ons stadion. Deze businesslounge wordt momenteel verbouwd tot een moderne ontmoetingsplek voor onze partners en relaties.

Op 27 augustus wordt, voorafgaand aan de wedstrijd VVV-Venlo – Ajax, de nieuwe Rabobank Venlo BusinessLounge officieel geopend door de directieleden Jacques van der Linden en Addy Lutgenau van Rabobank Venlo e.o. samen met Hai Berden en Marco Bogers namens VVV-Venlo.

Rabobank Venlo e.o. en VVV-Venlo hebben al vele jaren een bijzondere relatie. Op vele fronten wordt samengewerkt en richting diverse doelgroepen van zowel club als bank. Jaarlijks vinden activiteiten plaats op het gebied van maatschappelijke projecten, samenwerking met de breedtesport en campagnes gericht op de jeugd en vrijwilligers van verenigingen.

Marco Bogers is bijzonder verheugd met de toetreding van Rabobank Venlo e.o. tot de KoelClub. "Onze club is volop positief in ontwikkeling. De steun van het bedrijfsleven is van groot belang voor de continuïteit en verdere groei van de club. Rabobank Venlo e.o. laat met deze nieuwe overeenkomst zien dat men vertrouwen heeft in de koers die afgelopen jaar is ingezet en men wil hieraan graag een substantiële bijdrage blijven leveren. Dit kunnen wij enorm waarderen. We zijn trots op dit nieuwe partnership en dit gaan we op 27 augustus met de heropening van de Rabobank Venlo BusinessLounge, feestelijk beklinken”.
Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec