Nieuws

SYNC WORDT NIEUWE BUSINESSPARTNER VVV-VENLO

Afgelopen week hebben we overeenstemming bereikt met Sync; zij zullen in het nieuwe seizoen Businesspartner zijn en een actieve rol binnen ons VVV-Venlo Netwerk hebben. Wij zijn erg trots op deze veelbelovende samenwerking en danken Ralph Hundscheid voor het vertrouwen dat hij heeft in de club.

Sync is een grafisch bedrijf in Limburg met twee vestigingen: in Venlo en in Kerkrade. Sync geeft alles kleur. Zij hebben specialisten in dienst met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om print- of drukwerk, signing, promotieartikelen, textiel/zeefdruk, mailing of maatwerk; zij hebben alles in huis waardoor ze u optimaal kunnen bedienen. Zo hebben ze ook een eigen ontwerpafdeling. En ze brengen de eindproducten natuurlijk graag bij u langs.

Uniek is hun eigen bestelportal; gemakkelijker kunnen ze het online bestellen niet maken. U heeft een duidelijk inzicht in uw voorraad en bestelt wanneer u dat wilt.

Ontzorgen is hun credo, inspelend op de marktontwikkelingen die door de economische crisis de afgelopen jaren in een stroomversnelling kwamen. De bestellingen van het standaard drukwerk, het handelsdrukwerk, flyers en dergelijke lopen tegenwoordig vaak via internet, waar vele nieuwe aanbieders zijn bijgekomen. Opdrachten waar meer bij komt kijken - denk vooral aan advies, meedenken, testvoorbeeld, proofing - blijven echter terechtkomen bij de drukwerk- en printbedrijven die alles in huis kunnen produceren, waarbij Sync een partij is die kwaliteit voorop heeft staan. "Wij zijn die totaalleverancier die zijn klanten geheel ontzorgt, vanaf de prepress tot en met het voorraadbeheer. Met alle denkbare grafische mogelijkheden van offset print, digitaal printen, grootformaat printen, signing, belettering, mailings, voorraadbeheer en alles voor de webomgeving.”

Ralph Hundscheid over de samenwerking met VVV-Venlo: "Als voetbalfanaat ben ik er trots op dat we nu betrokken zijn bij VVV-Venlo. Een mooie club, niet alleen op sportief gebied, maar zeker ook commercieel. Ik heb al kennis mogen maken met een bruisende Business Club en het VVV-Venlo Netwerk. Het biedt voor Sync Venlo, één van mijn grafische bedrijven, een mooi podium om kennis te maken met business partners in Noord-Limburg. Ik kijk uit naar de samenwerking!”

Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen, waarbij Sync ons extra kleur zal geven! Sync #WORDTVVV!

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec