Nieuws

HET GEELZWART RONDOM VVV-VENLO - AZ

Drie gelijke spelen op een rij. De remise in De Kuip was overweldigend, die tegen Willem II in eigen huis was bitter. Tegenstander AZ was op de goede weg, met de 0-2 overwinning namen de Alkmaarders plek twee over van Ajax. De nederlaag deed pijn, vooral gezien de kansenverhouding. De Venlonaren verdiende meer, dat zat er echter niet in. Lennart Thy, de altijd hardwerkende Duitse spits ploeterde zich een slag in de ronde. Mede door zijn werklust werd hij verkozen tot MediaMarkt Man of the Match. De wedstrijd in een waterkoud Seacon Stadion - De Koel - werd mede mogelijk gemaakt door onze wedstrijdpartnerts Design Kertmarkt Krefeld en Munckhof Groep.

Vlak voorafgaand aan de wedstrijd werden onze spelers bij het betreden van het veld natuurlijk weer vergezeld door onze Koelkids. Deze keer waren Hasan al Abbasi, Coen Cruysberg, Kay de Hoog, Sid van Elst, Raf van Elst, Luca Aerts, Ties Tabbers, Noud Collin, Siebe Peeters, Jur Huibers en Meggy Berden de gelukkigen!

Scheidsrechter Bas Nijhuis hoefde gisteren natuurlijk ook niet alleen het veld op. Hij liep samen met onze Fan of the Match Déon Lemmen richting de middenstip. Déon is 7 jaar oud en heeft na zijn geboorte enige tijd in het ziekenhuis gelegen. Gelukkig gaat nu alles weer goed met Déon en is hij, wanneer hij de kans heeft, de hele tijd met voetbal bezig!

Terwijl de spelers met een 0-0 stand de trap weer trotseerden voor de rust mochten de spelers van RKVV Haelen beginnen aan het Sport 2000 Latje Trappen. Jeugdspelers Cilio Bemmelmans, Paul Gijsbers, Sam Puts, Franks Raaijmakers en Wesley Verhoeven namen de honneurs waar.

Een kleine honderd meter verderop waren het de G-spelers van Voetbal Extra vv Heijen en RKMSV Meijel die het in een shoot-out tegen elkaar opnamen. Namens Heijen waren dat Joost Elbers, Nick Robben, Marco Dekker, Niek Eeren, Rutger Botermans en Robin Stoffelen. Voor de ploeg uit Meijel waren dat Hyko Jansen, Sandra van Oijen, Jurgen Verhaegh, Cantal van Ooijen, Wendy Korsten en Frans van Oijen.

Aangezien pakjesavond deze week al is had Sinterklaas voor het gemak ook een aantal zwarte pieten naar het Seacon Stadion - De Koel - gestuurd. Alle supporters konden de gehele middag met de zwarte pieten op de foto! Ze konden zelfs een selfie maken bij de Selfie Eventbox van Foto Kino Linders, die stond opgesteld in de tunnel bij de hoofdingang. Gelukkig zijn alle fans zondag braaf gebleven waardoor de kans natuurlijk groot is dat de zwarte pieten volgend jaar terug komen bij VVV-Venlo.

Na de rust was het VVV-Venlo er alles aan gelegen om de gelijke stand te behouden. Het mocht helaas niet zo zijn. Met het nodige fortuin konden de gasten uit Alkmaar de volle buit mee terug naar Noord-Holland nemen en bleven onze jongens puntloos achter.

Eenmaal de trap beklommen kwam aanvoerder Jerold Promes zijn aanvoerdersband afgeven aan de trotse AanvoerdersbandPartner Peters Bouw en Onderhoud.

Geen punten, maar wel een staande ovatie van het Venlose publiek voor onze hardwerkende spelers die zeer zeker meer hadden verdiend. Komende zaterdag wacht de uitwedstrijd in Friesland bij SC Heerenveen. Voor de Venlonaren weer een nieuwe kans om te schitteren en drie punten mee te nemen naar Venlo.

CLUBLIEFDE #ISVVV

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec