Nieuws

HET GEELZWART RONDOM VVV-VENLO - NAC

Drie competitienederlagen achter elkaar, dat voelde niet zo prettig. Daarom moest het tegen NAC Breda maar gebeuren voor VVV-Venlo. Het lukte niet helemaal. Geen van beide ploegen kwam tot scoren, waarbij de thuisclub de meeste kansen kreeg, maar de gasten de beste. Mede dankzij een ijzersterke Lars Unnerstall bleef het 0-0. Hij werd dan ook terecht uitgeroepen tot MediaMarkt Man of the Match. En dat alles in een wedstrijd die mede mogelijk was gemaakt door WedstrijdPartner ING.

Natuurlijk liepen de KoelKids weer mee het veld op aan de hand van de VVV-Venlo-spelers. Dit keer waren dat Bram Bergmans, Bo Schoenmakers, Sem Schoenmakers, Daan Franssen, Sandra Klokgieter, Stef Swinkels, Finn Nooijen, Mathijs Roox, Gitta Storm, Renske Claessen en Freek van Rens.

De mascottes waren Dano Janssen en Florijn Verweij en de vlaggendragers waren Jur Custers en Bart Gertsen.

Ook was er natuurlijk weer een Fan of the Match. Sevanjo Bongers is zijn naam. Sevanjo is geboren met CP. Dat is een hersenafwijking. Hij heeft jarenlang intensieve therapieën gehad, onder meer om zijn handfunctie en zijn lopen en rennen te verbeteren. Hij had in die tijd veel moeite met het leggen van contacten, maar sinds zijn 7e is dat sterk verbeterd. Hij is een enorme doorzetter en kan goed mee met zijn leeftijdgenootjes. Hij kan lekker meedoen op school en krijgt de tijd om zichzelf te ontwikkelen. Zijn ouders zijn dan ook super trots op hem. Sevenajo is, mede dankzij opa en oma, enorm fan van VVV-Venlo geworden, wat het extra sjiek maakte om Fan of the Match te zijn in de wedstrijd tegen NAC Breda.

In de rust van de wedstrijd vond het Sport 2000 Latje Trappen plaats door de jeugdleden van de PartnerClub van de week, VV Bieslo. Daarbij ging het record dat de Duitse partnerclub Hülser SV onlangs vestigde keihard uit de boeken. Maar liefst vijf keer werd de lat geraakt. Thijs Philipsen (maar liefst 3x) en Mike Kuipers (2x) zorgden voor de punten. Thijs Philipsen voert daardoor sinds zaterdagavond ook het individuele klassement aan. Clim Hendrickx, Tren Reinders en Bram Simons scoorden niet.

Aan de andere kant van het veld kwamen de spelers van de G-teams van SV Venray en van VET Tegelen in actie. Zij probeerden te scoren uit een shoot out. Namens SV Venray kwamen Mike Bierens, Sebastiaan van Gulik, Angelien Jacobs, Hugo Jansen, Nicole Huebers en Michael van der Male in actie. Voor VET Tegelen waren dat Anouk Lenssen, Peter van Heel, Muro Meli, Christina Willems, Patrick van Beers en Robin Bessems.

Ook kwamen de mensen van Dominos in de rust het veld op met Toni Pepperoni en met Koelie. Zij mochten een pizzadoos trekken om te zien welk tribunevak verblijd werd met een pizzapunt. Die smakelijke eer was weggelegd voor iedereen in vak VN3.

In de tweede helft probeerde VVV-Venlo alles om de punten in Venlo te houden, maar het bleef 0-0. Burghouwt was AanvoersbandPartner en kreeg na afloop de band uitgereikt uit handen van reserve-captain Jerold Promes, die de honneurs waarnam voor de geblesseerde Danny Post.

Ondanks het gelijkspel werd het toch nog een gezellige avond in Seacon Stadion - De Koel -.

Clubliefde #ISVVV!

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec