Nieuws

VVV-VENLO SNEL KLAAR MET DE TREFFERS

Komend wekend wordt niet gespeeld in de Eredivisie in verband met het interlandweekend. VVV-Venlo nam de gelegenheid te baat om een vriendschappelijk duel in te plannen tegen De Treffers uit Groesbeek. De tweede divisionist kwam op bezoek in Venlo. 

Ondanks het feit dat verreweg de meeste Venlose basisspelers rust kregen, was het een zeer eenzijdig duel. Al na vier minuten nam de thuisclub een voorsprong door een eigen doelpunt en ook daarna werden aardig wat kansen gecreëerd. 
Tot de 18e minuut werden die gemist, maar toen Clint Leemans van net buiten het strafschopgebied een vrije trap mocht nemen, krulde hij de bal snoeihard in de kruising: 2-0. De 3-0 viel toen Leemans Vito van Crooij diep stuurde. De Venlose aanvaller maakte de bal behendig af. Dat deed hij zes minuten later opnieuw. Mink Peeters speelde Tissoudali vrij die niet zelfzuchtig was en de bal breed speelde op Van Crooij die simpel scoorde. Juul Respen tekende drie minten later voor de 5-0 door een steekbal van Tissoudali met een behendig stiftje over de Groesbeekse doelman te werken. 

Na rust kwamen Jeffrey Rijkers en Stan van Dijck in het veld in plaats van Jens Janse en Roy Gielen. Het baltempo ging fors omlaag, wat het spel niet ten goede kwam. Kansen waren schaars in de tweede helft. Alleen Nwakali werd een paar keer gevaarlijk met schoten uit de tweede lijn. Diverse jonge talenten kregen nog speeltijd en mochten zodoende ruiken aan het 'grote werk'. In de stand kwam geen verandering meer. 

VVV-Venlo - De Treffers
Doelpunten: 4. Eigen doelpunt 1-0, 18. Leemans 2-0, 23. Vito van Crooij 3-0, 29. Vito van Crooij 4-0, 32. Respen 5-0, 
Opstelling VVV-Venlo: Delano van Crooij; Janse (46. Van Dijck), Van Bruggen, Leemans en Gielen (46. Rijkers); Vito van Crooij (85. Van Horne), Antonis en Nwakali; Peeters (74. Janssen), Respen (61. Wienhoven) en Tissoudal
Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec