Supporters

FANCLUBS

D’n Twellefde Man - VVV-Venlo kent drie officiële fanclubs. Fanclub D'n Twellefde Man is de Nederlandse en dus ook grootste fanclub van de Geelzwarten. De onbetwiste fans organiseren busreizen, supportersavonden en kortingen voor hun achterban. Zij onderhouden zeer regelmatig contact met de directie om zo de beste sfeeracties voor spelers en supporters te kunnen organiseren.

Opgericht: 13-5-1997
Postbus 3178, 5902 RD Venlo
Tel. 06-47455363
E-mail | Website

Bestuur: 
Voorzitter: Hans Huijs
Secretaris:  Rens Flos
Penningmeester: Yvonne Flos-Tilburgs
Algemeen bestuurslid:  Ramon Peeters
Algemeen bestuurslid:  John Boeve
Algemeen bestuurslid:  Rob Buchholz


 
Ereleden:
John Roox, meeste wedstrijden VVV (BVO)
Maurice Graef, topscorer aller tijden VVV (BVO)
Piet-Hein Simons, oud voorzitter

 

Om u aan te melden als lid van Fanclub D’n Twellefde Man verwijzen wij u graag naar hun eigen website.

Fanclub Japan - Mede door de komst van de Japanse spelers naar Venlo is ook VVV-Venlo groot geworden in Japan. Ongelooflijk zou je zeggen maar op dit moment telt de Officiele VVV-Venlo Fanclub in Japan reeds 400 leden. Wekelijks komen zij bij elkaar om de wedstrijden van VVV-Venlo live te bekijken.

Mr. Naoaki Okuda is voorzitter van de Japanse Fanclub en houdt een fansite bij. Hun enthousiasme uit zich in de vele stadionbezoeken en de ladingen post die wij ontvangen (vaak ook voor de spelers) uit het land van de rijzende zon. Klik voor hun eigen website.

Fanclub Duitsland - Het mocht niet uitblijven: een VVV-Venlo Fanclub in ons buurland Duitsland. Al sinds jaar en dag komen er Duitse supporters naar De Koel en gaan Venlose supporters naar Duitse wedstrijden. In 2011 werd vor het eerst een bijeenkomst gehouden van Duitse supporters en een jaar later presenteerde men de eerste officiële VVV-Venlo Fanclub in Duitsland.

Voorzitters van D’n Twellefde Man – De Duitse Kant - zijn de heren Winfried Maske en Thomas Beeker. De Duitse kant wordt niet voor niks benoemd in onze opkomsttune ‘Alles heej is VVV…!’ Klik voor het schrijven van een E-Mail.


Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec