Menu

Tegemoetkomingsregelingen FAQ

Blijft mijnhoreca tegoed op mijn seizoenkaart geldig?
Ja! Voor vele seizoenkaarthouders geldt dat de seizoenkaart ook tevens de betaalkaart is voor eten en drinken binnen het stadion. Ongeacht of je je seizoenkaart verlengd of niet voor aankomend seizoen, blijft het tegoed op je seizoenkaart staan en blijft dit tegoed uiteraard geldig om ook de komende seizoenen in te leveren in Covebo Stadion - De Koel -.

Waarom wordt er een tegemoetkoming aangeboden?
Het seizoen 2019|2020 is vanwege COVID-19 voortijdig beëindigd en daardoor zijn een aantal wedstrijden niet gespeeld. Omdat seizoenkaart- en tickethouders wel tickets hebben gekocht voor deze niet gespeelde wedstrijden komen wij onze supporters tegemoet met een aantal opties.

Waarom zou ik hiervan afzien?
Inkomsten uit verkoop van seizoenkaarten en tickets zijn voor onze club van vitaal belang in onze totale begroting. Door geen beroep te doen op de tegemoetkoming blijft de financiële schade VVV-Venlo enigszins beperkt.

Wat zijn de voordelen van een tegemoetkoming?
Met de tegemoetkoming in de vorm van een kortingscode kun jij jouw geannuleerde tickets alsnog op een later moment inzetten!

Waarom hebben de voetbalclubs het zo lastig nu de competitie niet wordt uitgespeeld?
Door het voortijdig beëindigen van het seizoen 2019|2020 missen clubs veel inkomsten, waaronder bijvoorbeeld inkomsten uit kaartverkoop. De clubs moeten tegelijkertijd gewoon aan hun verplichtingen blijven voldoen. Deze zijn gebaseerd op verwachte inkomsten zonder tussenkomst van alle noodzakelijke maatregelen vanwege COVID-19.

Hoe kan ik mijn voorkeuren opgeven?
Jij bent vrij om de keuze te maken tussen wel of geen tegemoetkoming vanuit VVV-Venlo. Je voorkeur geef je eenvoudig op via Mijn Profiel binnen je Mijn VVV omgeving.

Wanneer kan ik mijn tegemoetkoming verwachten?
Onze fans hebben tot en met 31 juli de kans om aan te geven of ze gebruik willen maken van een eventuele tegemoetkoming, of dat ze de club onvoorwaardelijk steunen. In augustus zullen de eventuele tegemoetkomingen worden verstrekt per e-mail.

Hoe lang is de tegemoetkoming geldig?
De aangeboden tegemoetkoming is 24 maanden geldig tot 1 augustus 2022.

Waar kan ik mijn tegemoetkoming inleveren?
Bij het verstrekken van de aangeboden tegemoetkoming ontvang je van ons een kortingscode per mail. Deze kortingscode is in te vullen in onze ticketshop.

Ik heb 4 wedstrijden gemist, waarom ontvang ik maar de helft van dit aantal tickets?
Wij begrijpen heel goed dat onze supporters en partners nét zo’n onzekere en moeilijke periode doormaken. En dat je als seizoenkaarthouder, bezitter van een partnerpakket, flexkaarthouder óf als koper van een los ticket al een tijdje met vragen zit. En tóch willen we je vragen om, geheel in het kader van het spreekwoord, de ‘smart’ te delen.

Daarom hebben we besloten om een tegemoetkomingsregeling te komen, waarbij supporters en partners de schouders eronder zetten en samen de helft van het bedrag dragen. De club neemt de andere helft van het bedrag op zich in de vorm van een tegemoetkoming.

VVV-Venlo heeft deze tegemoetkomingsregeling met collega clubs, de KNVB, het ECV en diverse stakeholders overlegd om tot gezamenlijke oplossingen en besluiten te komen. Wij willen benadrukken dat we deze tegemoetkomingsregeling goed hebben moeten overwegen om voetbal in De Koel voor het aankomende seizoen en jaren hierna nog te waarborgen. Wij vragen dan ook begrip en rekenen op de steun van iedereen die de club een warm hart toedraagt.

Wanneer kan ik weer tickets voor wedstrijden van mijn club kopen?
Onze seizoenkaartcampagne start maandag 18 mei. Het is vanaf dan mogelijk om je seizoenkaart te verlengen.

Ik wil geen tegemoetkoming, kan ik mijn geld terugkrijgen?
De wereld, en zeker ook de voetbalbranche, bevindt zich in zo’n uitzonderlijke situatie dat er ook is gekozen voor een uitzonderlijke oplossing, die voor zowel jou als fan als voor de voetbalbranche en onze voetbalclub uitkomst biedt. De tegemoetkoming biedt jou alsnog dat middagje of avondje voetbal bij VVV en die beleving wil jij niet alsnog missen! Mocht je de voucher toch niet willen of kunnen gebruiken in de 24 geldende maanden, dan heb jij als fan alsnog recht op restitutie. 

mf2