Veiling

VEILING

Betovvverende seizoenafsluiting - Dienstveilingitems

Hieronder vindt u een overzicht van al onze kavels tot nu toe. Elke week zal dit overzicht aangevuld worden. Noteer alvast welke kavels jij wilt bemachtigen!

Na wekenlang werken verdient u toch wel een week vakantie samen met uw familie of vrienden? DroomParken en AutoArena maakt dit voor u mogelijk met deze kavel.  U kunt namelijk een weeklang (!) genieten in een luxe strandvilla voor zes personen op een van de DroomParken! Stel u eens voor: Zon, zee strand… En dat is nog niet alles! Want u hoeft zich deze vakantieweek helemaal niet te vervelen! Met de Audi A3 Cabrio van AutoArena rijdt u naar alle leuke bestemmingen in de omgeving!


Heeft u nu al zin in deze welverdiende vakantie? Zet een geelzwarte cirkel om deze kavel er vergeet op 12 mei niet te bieden tijdens de dienstenveiling op onze betoverende seizoenafsluiter 16|17!
Met deze kavel kunt u een kijkje nemen in de Engelse voetbalcultuur! Natuurlijk is er geen stadion mooier dan onze eigen Seacon Stadion - De Koel - met de traditionele trap. Echter dit VIP arrangement is een belevenis die u nooit meer zal vergeten

John van Zweden neemt je mee tijdens dit geheel verzorgde VIP-arrangement door het stadion en de geschiedenis van Swansea City. Deze kavel is inclusief vlucht, transfers, hotel, tickets, rondleiding én twee keer een driegangen diner! U kunt dus onbezorgd genieten van deze Engelse voetbaltrip! 

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec