Menu

VoorVechters

In Venlo en regio wonen nog steeds heel veel mensen die onder de ‘armoedegrens’ leven en iedere dag moeten vechten tegen de uitdagingen die onze maatschappij met zich meebrengt.

Om juist bij deze mensen een lach op het gezicht te toveren, doneerden een aantal oud-spelers onder de vlag van het project 'VoorVechters' van de VVV Foundation, een seizoenkaart aan de mensen die niet in staat zelf om er zelf aan te kunnen schaffen.

Supporters als VoorVechters
Niet alleen oud spelers als Keisuke Honda, Ahmed Musa en Lars Unnerstall doneerden seizoenkaarten. Ook enkele bedrijven en vele supporters toonden zich vrijgevig en doneerden een lach. De volgende supporters mogen zich voortaan VoorVechter noemen.

Supporters: Jan Litjens, Jan Keltjens, Jan Heijkers, Hein Bogaers, Jeroen Bakkers, Wim Beurskens, Marcel Lucasse, Stefan Wolters, Maurice Daamen, Ellen Berden, Martin Bakker, Coen Bruinen, Jac Heuvelmans, Gé Decker, Thijs Berkers, Christiaan van Lieshout, Inge Seggelinck, Patricia Peters, Paul Haenen, Piet Bogers, Michiel Welzen, Charles Geraerds, Gijs Wolters, Jaap Stroeken, Maurice Boitelle, Rob Thijssen, Yvo Huys.

Bedrijven: Luan BV, In 't Zand Agro BV, Seacon Logistics, FM Tyres, GijSeMij.

Word ook een VoorVechter en vul onderstaand formulier in!
De oud-spelers geven daarmee het goede voorbeeld. Bedrijven, organisaties, stichtingen, instellingen én particulieren kunnen echter ook ‘VoorVechter’ worden en deelnemen aan het project.  Door één of meerdere seizoenkaarten aan te schaffen tegen een maatschappelijke prijs van € 190,30 per stuk doneert u een lach en steunt u tevens de club. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail inclusief een betaallink.


Aanhef
*
Voornaam
*
Tussenvoegsel
Achternaam
*
Geboortedatum
*
E-mail adres
*  
Woonplaats
Aantal seizoenkaarten
Ja, Ik geef toestemming dat VVV-Venlo met het opgegeven e-mailadres contact opneemt, de nieuwsbrief en andere informatie over VVV-Venlo stuurt.

VoorVechters

Keisuke Honda

Lee Cattermole

Bryan Linssen

Ahmed Musa

Maya Yoshida

Nordin Amrabat

Jay Driessen

Oussama Darfalou

Romeo Castelen

Kevin Begois

Willem Janssen

Remy Reinierse

Frans Nijssen

Jos Rutten

Sef Vergoossen

Marco Bogers, medewerkers & VVV-Venlo Jeugdopleiding

Ald VVV

Raad van Commissarissen

Lars Unnerstall

Pepijn Lijnders

Richard Neudecker

Fanclub D'n Twellefde Man

Evert Linthorst

Maurice Steijn en Hai Berden