Menu

Rondleiding

Wil jij graag meer te weten komen over de historie van VVV-Venlo, of ben je nieuwsgierig naar alles wat er achter de schermen gebeurd in ons mooie stadion? Dat kan! Voor schoolklassen, bedrijven, vriendengroepen, (sport)verenigingen is een rondleiding door Covebo Stadion - De Koel - een leuk uitstapje. Maar een rondleiding is ook te boeken voor individuele personen!

Via de Businesslounges, de Eretribune, de prijzenkast, het spelershome, de persruimte en uiteraard de beroemde trap door de spelerstunnel lopen we naar het hoofdveld waar iedereen mag proberen de geur van het kunstgras op te snuiven. Ongeveer een uur lang kunnen nieuwsgierigen een kijkje nemen in de keuken van Covebo Stadion - De Koel -.

Vragenvuur
De ervaring leert dat de mensen die de rondleiding verzorgen, de gasten van veel weetjes kunnen voorzien. Mochten er vragen zijn, kunnen die uiteraard worden gesteld! Onderweg naar de training van het eerste elftal zullen er zeker vragen opborrelen.

Programma
Het programma van de ‘VVV-Venlo Rondleiding' kan er als volgt uitzien:
10:00 uur | Ontvangst met koffie/thee/limonade
10:15 uur | Start rondleiding
11:15 uur | Mogelijkheid om trainingen te bezoeken (wedstrijddagen of besloten trainingen uitgezonderd)
11:45 uur | Einde rondleiding

Kosten
De kosten voor de ‘VVV-Venlo Rondleiding' in Covebo Stadion - De Koel - bedragen € 5,00 per persoon. Deze rondleiding kan geboekt worden door groepen vanaf 10 personen én individuele personen door middel van de open inschrijving.

Open inschrijving:
Om ook individuele personen de kans te geven om eens een kijkje te nemen in ons mooie stadion, hebben we nu de ‘open inschrijving’ geïntroduceerd.
Op enkele data kan iedereen zich als individu, of met een klein groepje, aanmelden voor een rondleiding. U kunt zich hiervoor aanmelden op onderstaande data:

Woensdag 26 februari van 10.00-11.45 uur
Dinsdag 24 maart van 10.00-11.45 uur

De kosten hiervoor bedragen ook € 5,00 per persoon en kunnen na afloop contant of per pin worden betaald.

Reserveren? - De VVV-Venlo Rondleiding kan worden gereserveerd van maandag tot en met vrijdag door zowel groepen vanaf 10 personen als door individuen op bovenstaande data voor de open inschrijving bij Jouke Derix via jderix@vvv-venlo.nl.

Hopelijk zien wij u snel in Covebo Stadion - De Koel -.

mf2