Menu

Faciliteiten

Stan Valckx Spelershome - de plek waar onze spelers niet alleen tijdens wedstrijddagen te vinden zijn. Ook gedurende de week is dit de uitvalsbasis. Er wordt hier gezamenlijk geluncht door de selectie en de wedstrijdbesprekingen vinden hier plaats.

Sef Vergoossen Trainerskamer - een rustige plek waar de technische staf onder leiding van onze trainer de interne zaken kan bespreken. Hier worden ook de spelersrapportages bijgehouden en de tegenstanders geanalyseerd.

Personato Persruimte - deze ruimte is de verzamelruimte voor de schrijvende en filmende media. Voor en na de wedstrijd is dit het ‘zenuwcentrum’ van de verzamelde media. Na afloop van de wedstrijd wordt hier de persconferentie gehouden waarin beide trainers aan het woord komen.

Lindeboom VVVoetbalCafé - de ruimte op de begane grond, direct aan de promenade achter de hoofdtribune. Hier komen de ‘Vrienden van VVV’ en de sponsors bij elkaar die onder het genot van een hapje en een drankje de echte voetbalsfeer willen proeven. Met muziek en met elkaar.

Rabobank Venlo BusinessLounge - sponsorruimte op de eerste etage. Identiek aan de ruimte op de begane grond, met dit verschil dat deze ruimte een zakelijkere sfeer uitademt. Hier geen luide muziek, maar alle mogelijkheid om met andere sponsors te netwerken.

Jeu Sprengers Bestuurskamer - de vergaderkamer op de eerste verdieping die alle mogelijke faciliteiten biedt voor presentaties.

De Koel en De Kraal - twee vergaderruimtes op de eerste verdieping waar ongestoord vergaderd kan worden door kleine groepen. Beide ruimtes kunnen apart en als geheel worden gehuurd.

mf2