Menu

Kerstwedstrijd VVV-Venlo - PEC Zwolle

dinsdag 26 november 2019

Het wordt dus ‘A December to Remember!’ Want we gaan pieken! Mensen zullen het er tijdens Kerstborrels en Nieuwjaarsrecepties nóg over hebben: ben jij in December in De Koel geweest? Want De Koel is hot deze maand, met de eerder genoemde thuiswedstrijden voor de geelzwarten tegen FC Emmen én PEC Zwolle. Belangrijke wedstrijden waarin het erom zal spannen en het in deze koude Decembermaand heet aan toe zal gaan. Maar… waar ook een warme sfeer gecreëerd gaat worden met deze mooie feestdagen voor de boeg.

Speciaal arrangement
Om deze ‘hete avondjes’ niet te hoeven missen, heeft VVV-Venlo een speciaal arrangement ontwikkeld. Het arrangement ziet er als volgt uit:

Maak van uw bezoek aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle op zaterdag 14 december aan Covebo Stadion - De Koel - een kerstuitje met collega’s, relaties of vrienden. Koop voor deze wedstrijd nu uw kaart voor het Lindeboom Voetbalcafé á €75,-* en VVV-Venlo biedt u in de rust glühwein en een broodje rookworst aan. Daarnaast krijgt u én al uw relaties een unieke VVV-Venlo kerstmuts cadeau!

Bij aankoop van 2-6 kaarten voor VVV-PEC ontvangt u zelfs twee vrijkaarten voor de wedstrijd VVV-Venlo – FC Emmen gratis. Bij de aanschaf van zes kaarten of meer voor deze wedstrijd loopt dat aantal op en krijgt u maar liefst vier vrijkaarten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, want ook de derde helft staat garant voor een (Kerst)feestje. Top-DJ Harrald van Star en de ‘sterren’ van Fenix luisteren de avond op tot in de late uurtjes…

Samen maken wij er in een hete en sfeervolle Koel een December to Remember van. Zorg dat u erbij bent!

* niet-partners betalen een meerprijs van €25,- per kaart.

mf2