Menu

ABC Restaurants wordt Koelclublid

vrijdag 16 augustus 2019

ABC Restaurants komend seizoen als Koelclub partner verbonden aan VVV-Venlo

Wij presenteren u onze nieuwe Koelclub partner, ABC Restaurants. ABC is al langer verbonden aan VVV, voorheen als Pluspartner, maar met uitbreiding van haar activiteiten binnen de ABC Groep met Ifthen | Branding your Soul en printing company Drukwerk4you komend seizoen nog nadrukkelijker aanwezig.

ABC Restaurants
Het begon voor ABC in seizoen 17|18 met de wedstrijd VVV-Venlo - Feyenoord, die met 1-0 door VVV werd gewonnen. Groot feest volgde en de aftrap was gegeven voor een leuke en constructieve samenwerking. Een maand later opende in Sevenum de nieuwe ABC-vestiging aan de Middenpeelweg 5, waar gelijk duizenden VVV-aanhangers, hun tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord, ontvangen gratis entreekaarten konden inleveren en kennis konden maken met de hoogwaardige all-you-can-eat formule die inmiddels ook de harten van vele gasten in Noord- en Midden Limburg heeft veroverd. De formule bestaat uit 11 restaurants onder één dak, uiteenlopend van Chinees, Mexicaans tot Steakhouse en Sushi en daarnaast een speelgelegenheid voor de kids, die zich naast alle lekkernijen ook kunnen vermaken met klimmen en klauteren. ABC Sevenum is inmiddels ook een ‘vaste stop’ geworden voor de selectie van VVV, die tijdens de trainingskampen als afleiding daar te gast zijn.

“De sfeer en de gezelligheid van VVV passen erg bij hetgeen wij ook bieden aan onze gasten, een avondje uit, een beleving en daar herkennen we ons dus prima in”, aldus Maarten Meurs, CEO van de ABC Groep.

Vanaf seizoen 19|20 zijn ook de andere bedrijven uit de Groep betrokken als netwerkpartner bij VVV.

Ifthen
Ifthen is een creatief marketing- en communicatiebureau met een sterke focus op branding (the step before marketing). De specialiteiten die Ifthen in huis heeft zijn o.a. art, graphic & motion design, animation, audiovisuele productions, webdesign, app development, augmented & virtual reality, SEO, SEA, social media en nog veel meer zaken die u in het geheel kunnen ontzorgen bij uw marketing- en communicatievraagstuk. Voor uiteenlopende partijen in binnen- en buitenland is Ifthen actief, waaronder bijvoorbeeld voor Seacon Logistics, de hoofdsponsor van VVV-Venlo, waar recent een nieuwe marketing- en communicatiestrategie voor is opgeleverd. Het nieuwe logo is zichtbaar op de shirts van onze spelers. En zowel op de LED-boarding in het stadion als op de nieuwe Seacon website zijn de nieuwe uitingen en huisstijlelementen direct zichtbaar.

Drukwerk4you
Bij printing company Drukwerk4you kunt u terecht voor al uw reclameproducten, presentatiemiddelen, drukwerk, textiel en relatiegeschenken tegen de scherpste prijzen! Producten bedrukken met een eigen logo, tekst of bedrijfsnaam of eenvoudig bestellingen plaatsen in de webshop, waarbij naast keuze uit nieuwe producten, deze ook met speciaal voor u geselecteerde of reeds eerder bestelde producten kan worden ingericht in uw eigen huisstijl. Populaire producten in de shop zijn de echte eyecatchers zoals vlaggen, beach flags, spandoeken, roll up banners en reclameborden. De ideale producten om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en uw boodschap op een eenvoudige maar effectieve wijze over te brengen. De nieuwe dakboarding en diverse andere reclame-uitingen in Covebo stadion ‘De Koel’ zijn ook van de hand van Drukwerk4you.

Huub Linders, COO van de ABC Groep is trots op de nieuwe samenwerking: “Het enthousiasme dat wij hebben opgedaan bij VVV in de afgelopen jaren heeft ertoe geleid, dat we onze rol als partner hebben uitgebreid. VVV is een club met ‘hart en ziel’ en dat wordt ook door de mensen achter VVV uitgedragen, dat spreekt ons erg aan!”

Bekijk de presentatievideo.

mf2