Menu

Actief netwerken in de buitenlucht

vrijdag 19 maart 2021

Gedurende een ‘normaal’ voetbalseizoen organiseert het VVV-Venlo Netwerk diverse activiteiten. Van TOP-Ontmoetingen tot aan de Golfdag en van Ontbijtsessies tot de Nieuwjaarsreceptie. Events zijn een belangrijk onderdeel van het grootste netwerk van Noord- en Midden Limburg en ook nu, ondanks de Coronamaatregelen die van kracht zijn, willen we binnen de mogelijkheden de focus weer gaan leggen op fysiek netwerken. Want dat is waar we tenslotte allemaal weer aan toe zijn.

Wandelen, hardlopen, tennissen of voetgolfen
Elke maand gaan we twee sportactiviteiten organiseren. Voor ieder lid van het VVV-Venlo netwerk valt er dus wel iets te kiezen. Ben je een echte voetgolfer en wil je daarna samen met ons het weekend inluiden? Of houd je van een potje tennis en sluit je af met een borrel? Wellicht ga je ‘gewoon’ samen met ons een wandeling maken in je pauze. Of ben je die echte fanatiekeling en start je de dag goed met een hardloopsessie en een ontbijt?

Wandelen
Op woensdagmiddag 7 april organiseren we tijdens de middagpauze een gezamenlijke wandeling, waarbij we een ronde om het stadion gaan maken om uiteindelijk in Covebo Stadion - De Koel - te lunchen*. 

Maximaal 16 deelnemers.

Hardlopen
Op woensdagochtend 21 april starten we onder leiding van Huub Hendrickx, bekend van ‘2 run 4 fun’, de werkdag op actieve wijze middels een hardlooptraining. Om deel te nemen aan deze activiteit dien je minimaal 5-10 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen. Aan het einde van de training zal er een ontbijt klaarstaan in Covebo Stadion - De Koel -*. 

Maximaal 20 deelnemers.

Tennis
Op vrijdagmiddag 7 mei zijn we te gast bij ‘onze buurman’ VTC Casino. Met 3 tennisbanen, uitkijkend op Covebo Stadion - De Koel - zullen we gaan dubbelen om uiteindelijk af te sluiten met een borrel*.

Maximaal 16 deelnemers.

Voetgolfen
Op vrijdagmiddag 21 mei zijn we te gast op de Voetgolfbaan van Voetgolf International, waarbij we 9 holes gaan lopen. Afsluitend zal middels een borrel het weekend worden ingeluid en wordt er nagepraat over alle hilarische momenten van die middag*.

Maximaal 18 deelnemers.

Per activiteit geldt een maximum aantal deelnemers, dus schrijf u snel in voor een activiteit naar keuze. Uiteraard zullen we tijdens deze activiteiten alle maatregelen van het RIVM in acht nemen. Mochten de maatregelen het toelaten, dan zullen we opschalen in het aantal deelnemers.

Op donderdag 18 maart start de aanmelding voor de activiteiten.

LET OP! Om ook andere partners de kans te geven zich aan te melden voor een activiteit, verzoeken wij u om u maar voor één activiteit op te geven. Indien de maatregelen het toelaten, kunnen we wellicht op termijn nog uitbreiden.

*Horeca zal worden toegevoegd aan de events op het moment dat dit is toegestaan volgens de regelgeving van het RIVM.

mf2