Menu

Activiteiten rondom #VVVVIT

maandag 13 mei 2019

Woensdag 15 mei staat alweer de laatste thuiswedstrijd van een waanzinnig verlopen seizoen op de planning: VVV-Venlo - Vitesse. Een wedstrijd waarbij afscheid wordt genomen van een aantal spelers. Een wedstrijd ook waar zoveel te beleven is, dat een overzicht geen kwaad kan.

Dineren bij Beej Benders
De afgelopen weken had u de kans om een combiticket te kopen om voorafgaand aan de wedstrijd te dineren bij Beej Benders. De versmarkt in Venlo zal een heerlijk buffet klaarmaken voor onze supporters om hen alvast op te warmen voor de wedstrijd. Kaartjes voor het diner zijn helaas niet meer verkrijgbaar, maarr de actie krijgt ongetwijfeld een vervolg. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Huldiging VVV-Venlo O15
Vlak voor het eerste fluitsignaal staan er echte kampioenen op het veld, namelijk ons jeugdteam Onder-15. Afgelopen zaterdag werden zij kampioen in de eerste divisie, een geweldige prestatie die een huldiging vanzelfsprekend maakt. Spelers en staf maken voor de wedstrijd een ereronde. Natuurlijk zijn we net als u benieuwd welke van deze spelers over een paar jaar in de selectie van onze trots actief zullen zijn.

Rust
Tijd voor pauze, althans voor de voetballers, want op het veld is voor onze supporters van alles te beleven. Natuurlijk wordt er gestreden in de Mifa FIFA rustbattle en wordt een gelukkige supporter weer blij gemaakt met een fraaie prijs door Das verrückte 2 Brüder Spiel. Dat allemaal terwijl er op de ene goal door de Partnerclub van de week op de lat wordt gemikt, terwijl de G-voetballers van Venlosche Boys hun beste beentje voor zetten bij de shootouts.

Daarnaast wordt er een levensgrote seizoenkaart uitgereikt aan de gelukkige winnaar van de winactie op social media. De hoofdprijs is een GRATIS seizoenkaart voor de voetbaljaargang 2019|2020!

Ook staan we in de rust even stil bij het overlijden van Paul Nagelmaeker, bekend van de cabaretgroep Neutjesrang. Het iconische nummer ‘Dae bal’ wordt ter nagedachtenis van deze trouwe VVV-supporter voor u ten gehore gebracht.

Afscheid van spelers
Na het laatste fluitsignaal willen wij u vragen om nog even te blijven zitten of staan. Het is namelijk de laatste keer dat een aantal VVV-spelers in het geelzwart in ons stadion verschijnt. Lars Unnerstall vertrekt naar PSV en ook andere spelers zullen VVV-Venlo verlaten. We willen onze matadoren  een mooi afscheid bieden. Uiteraard verdienen ze na dit buitengewoon succesvol verlopen seizoen een oorverdovend applaus. Direct na de wedstrijd zullen deze spelers en onze supporters toegesproken worden door algemeen directeur Marco Bogers en sluiten we samen dit geweldige seizoen af.

mf2