Menu

Ald VVV vierde jubileum

maandag 14 mei 2018

De leden van Ald VVV, de vereniging van oud-spelers van VVV-Venlo en hun partners, vierde onlangs het 70-jarig jubileum van hun club. Plaats van handeling was de Rabobank Venlo BusinessLounge en daar werd uitgebreid teruggeblikt op vervlogen tijden toen andere namen dan Clint Leemans, Lennart Thy of Nils Röseler furore maakten in De Koel. En, zoals oud-speler Maurice Graef terecht opmerkte, ‘hoe ouder je wordt, des te beter je bent geweest’. Sterke verhalen dus en dat allemaal in een opperbeste sfeer.

Centraal stond het afscheid van Wiel Teeuwen. Het clubicoon van VVV-Venlo was 17,6 jaar bestuurslid van Ald VVV en daarvan 12,5jaar voorzitter. Tijdens de jubileumviering nam Wiel afscheid als preses en werd benoemd tot Erevoorzitter van Ald VVV. Voor 270 aanwezigen werd hij in het zonnetje gezet en hij ontving een sculptuur in de vorm van een dirigent. De voorzittershamer werd overgedragen aan Frans Koppers, die een ruime ervaring als bestuurder met zich meebrengt en ook lid is van Ald VVV.

Tijdens de jubileumavond werd bovendien de nieuwe assistent-trainer Luc Nilis voorgesteld. De Belgische oud-international komt over van PSV, waar hij jarenlang als speler actief was en de afgelopen seizoenen werkzaam was als spitsentrainer voor de diverse teams. Bij VVV-Venlo zal hij zich volledig richten op de A-selectie.

mf2