Menu

Als VIP bij uitwedstrijden

dinsdag 9 oktober 2018

Met je relatie op zoek naar iets unieks? Vanaf dit seizoen zijn wij een samenwerking aangegaan met XPRNCS.com, een zakelijk platform waarbij u met uw relatie gemakkelijk een VIP beleving voor wedstrijden van Eredivisieclubs of andere sportevenementen kunt boeken. Door een boeking op XPRNCS.com steunt u direct VVV-Venlo.

Afgelopen zomerstop is er een nieuw initiatief ontwikkeld, genaamd XPRNCS.com (spreek uit als ‘experiences.com’). Op dit platform is het mogelijk om VIP Hospitality te boeken bij bijna alle Nederlandse voetbalclubs! Hierdoor wordt het voor u als zakelijke relatie erg gemakkelijk om onze uitwedstrijden te bezoeken. Het merendeel van de Eredivisieclubs doet mee met dit initiatief.

Wat dacht u van een heerlijke avond of middag in de Business Club, een eigen skybox of een zakelijk groepsarrangement bij onze uitwedstrijden! Daarnaast kunt u in het systeem zien welke andere Business Clubleden de uitwedstrijd zullen bezoeken. Ideaal voor het uitbreiden van uw netwerk.

Als u zich nu registreert via onderstaande link, wordt u direct gekoppeld aan onze club. Dit betekent bij iedere boeking, dat wij als club een commissie ontvangen. Bezoekt u een ander event? Ook dan steunt u de club!

Bezoekt u uitwedstrijden of bent u dat van plan dit komend seizoen te doen? Maak dan een account aan op XPRNCS.com door middel van onze directe link.

mf2