Menu

Anderlecht wint Beau Vilters Memorial

donderdag 23 augustus 2018

RSC Anderlecht uit België heeft het 2e Beau Vilters Memorial U17-toernooi op 18 en 19 augustus jongstleden bij SHH Herten gewonnen. Dit U17-toernooi valt onder de vlag van de PartnerToernooien van VVV-Venlo. Talrijke toeschouwers, een uitstekende accommodatie, een sterk internationaal deelnemersveld en een perfecte lokale organisatie zorgden voor een ideaal platform voor het bedrijven van topsport. Het predicaat “TopSport in uw eigen regio!” meer dan waardig. Op zaterdag plaatsten zich, in een deelnemersveld van 10 ploegen, FC Kopenhagen (Denemarken), Anderlecht (België), Zaglebie Lubin (Polen), Ajax en als beste nummer 3 Altinordu FC (Turkije) voor de finalepoule.

Op de zondag ging uiteindelijk Anderlecht met de hoogste eer strijken, voor Altinordu FC en Zaglebie Lubin. VVV-Venlo behaalde een eervolle 7e plaats in een sterk internationaal deelnemersveld.
Jakub Sangowski van Zaglebie Lubin mocht als beste speler van het toernooi de Jeu Sprengers Award in ontvangst nemen. Zijn teamgenoot Kacper Bieszczad werd uitgeroepen tot beste doelman van het toernooi. Willem II wist als sportiefste ploeg beslag te leggen op de NKS Fair Play-prijs.

mf2