Menu

App in een compleet nieuw jasje

vrijdag 18 oktober 2019

Had jij de officiële VVV-Venlo app al op je smartphone staan? Met deze app is VVV letterlijk binnen handbereik. Het laatste nieuws, alles over de wedstrijd, leuke spelletjes om prijzen te verdienen én video’s van VVV-TV. Natuurlijk word jij ook live op de hoogte gehouden tijdens de thuis- en uitwedstrijden van VVV-Venlo.

  

Nieuw design
Er waren al veel mogelijkheden binnen de app en nu heeft hij ook een compleet nieuwe look-and-feel gekregen. De app is als het ware compleet omgebouwd om hem nog gebruiksvriendelijker te maken. Zo staat het menu voortaan onderin en is het menu wat minder uitgebreid om het overzichtelijk te houden.

Opwaarderen via de app
Naast dat de app er nu fantastisch uitziet, zijn er ook enkele nieuwe functionaliteiten. Zo kun jij heel eenvoudig jouw VVV-Venlo betaalkaart opwaarderen via de app, waar en wanneer jij dat wil!
Ga naar de shop en kies voor horeca. Selecteer vervolgens je betaalkaart en klik op ‘opwaarderen’. Staat het geld vervolgens niet direct op je kaart? Geen zorgen! Het geld wordt er direct opgezet wanneer je jouw betaalkaart bij je eerste bestelling op de kassa legt. 

Mijn kortingen
Ook nieuw in de app: Mijn kortingen! Vanaf nu bespaar jij dus geld met de VVV-Venlo app! Het derde bolletje gratis bij IJsco Fantastico, 25% korting op lunchgerechten bij Café de Klep of een gratis portretfoto bij Foto Kino Linders? In de app staan verschillende vouchers van regionale ondernemers en bedrijven. Bij het tonen van één van de vouchers ontvang jij een mooie korting. Het enige wat jij moet doen is de VVV-Venlo app gratis te downloaden en jouw vouchers laten zien!

Speel mee
Ook in de nieuwe app kan er weer volop gestreden worden om de maandwinnaar te worden elke maand. Wie gaat er vandoor met een gesigneerd shirt, een lunch met de selectie of een VVV-fiets? Daarnaast maak jij ook elke thuiswedstrijd kans op twee tickets van CityCinema. Meer informatie over de spellen en de puntenverdeling vind je hier.

Ga snel naar de online Apple-store of Google Play om de gratis app te downloaden.

mf2