Menu

Beau Vilters Memorial

dinsdag 6 augustus 2019

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus a.s. wordt in Herten, op sportpark De Wolfsberg, het Beau Vilters Memorial U17-toernooi gehouden. De organisatie van dit internationale jeugdvoetbaltoernooi is in handen van SHH Herten en maakt deel uit van de serie Top-toernooien, waarvan VVV-Venlo toernooipartner is. Het toernooi is genoemd naar onze voormalig (jeugd)speler Beau Vilters, die op 14 juni 2015 door een noodlottig ongeval om het leven kwam. Zijn sportieve droom blijft hier in leven.

Naast VVV-Venlo, als toernooipartner, nemen verder deel Willem II, Fortuna Sittard, Almere City FC, FC Volendam en Regioteam (allen Nederland), KAA Gent (België), AEK Athene (Griekenland), FC Kopenhagen (Denemarken), Right to Dream (Ghana), Mitsubishi Yowa (Japan) en Polonia Warschau (Polen). 

Op zaterdag wordt, na de officiële opening om 10.30 uur, gestart met de eerste poulewedstrijden. Op zondag wordt reeds om 10.00 uur afgetrapt en zal om 16.00 uur de finale plaatsvinden met aansluitend de prijsuitreiking.

TopSport in uw eigen regio!

mf2