Menu

Belangrijke info VVV-Venlo - De Graafschap

donderdag 21 oktober 2021

VVV-Venlo speelt vrijdagavond om 20.00 uur in Covebo Stadion – De Koel – tegen De Graafschap en rond die wedstrijd staat er van alles op het programma. Daarom hierbij een overzicht van wat er vrijdag allemaal gaat gebeuren.

Huldiging Danny Post
Danny Post speelde vorige week tegen Excelsior zijn 250ste officiële wedstrijd voor VVV en daarom wordt hij vrijdag in het zonnetje gezet. De aanvoerder wordt voorafgaand aan het duel met De Graafschap gehuldigd op het veld. Voor de huldiging van Post wordt ook voormalig VVV-speler Jonathan Opoku (nu speler van De Graafschap) bedankt voor zijn jaren in Venlo.

Openingsfeest Fancafé ‘Beej Jan’
Nu het eindelijk weer kan, willen we een feestje bouwen met onze supporters in een zo vol mogelijk fancafé om de opening te vieren. Dat doen we met Feest DJ Mike, die na de wedstrijd voor de muziek zorgt, en met heerlijke Turkse Pizza’s van Pure Ingredients. Het fancafé is vanaf twee uur voor tot twee uur na de wedstrijd geopend.

Wedstrijd in teken van VVV Foundation
Het is Foundationmaand bij VVV en dat betekent dat er extra veel aandacht is voor het werk van de VVV Foundation. De wedstrijd tegen De Graafschap staat dan ook in het teken van de foundation. Zo zijn verschillende foundationpartners aanwezig en is het personeel van het Viecuri ziekenhuis in Venlo uitgenodigd. Daarnaast wordt er gecollecteerd voor drie goede doelen: Beestenboel, Kinderen van de Voedselbank en Gewoon Doen Zorg Horst. Zorg dus dat je wat kleingeld op zak hebt als je deze goede doelen wilt steunen.


Verder wijst VVV-Venlo de supporters graag op het volgende:

Bier gooien
Het is vrij simpel wat betreft het biergooien: niet meer doen! Het is namelijk voor niemand leuk. Volgens de landelijke richtlijnen kun je een stadionverbod krijgen. Daarnaast krijgt VVV een boete, jij krijgt een boete en bovenal: bier is bedoeld om op te drinken.

Fietsen plaatsen
Supporters die met de fiets komen, worden dringend verzocht om hun fietsen te plaatsen in de fietsenstallingen aan de Kaldenkerkerweg en voor het fancafé. Het is niet de bedoeling dat fietsen op andere plaatsen, zoals tegen het fancafé, worden neergezet. Fietsen die niet in de stallingen staan, kunnen worden verwijderd.

Kaartverkoop
Het is nog mogelijk om vrijdag in het stadion je kaartje te kopen voor de wedstrijd.

Algemene regels in Covebo Stadion – De Koel –
In het stadion geldt een algeheel rookverbod en vanwege de huidige coronamaatregelen kan het stadion alleen betreden worden door supporters die in het bezit zijn van een geldig vaccinatie- of herstelbewijs of een negatieve testuitslag (www.testenvoortoegang.org).

TV
De wedstrijd VVV-Venlo – De Graafschap is helaas niet in zijn geheel te zien op ESPN, maar alleen in het schakelprogramma.  

mf2