Menu

Bestel nu jouw seizoenkaart

donderdag 23 juli 2020

VVV, het voelt als thuiskomen…
Zaterdagavond, zondagmiddag. Géén voetbal, géén biertje met vrienden. Géén gejuich, géén genäöl… Normaal zo fantastisch Koel. Nu enkel koud en kil.

Maar we kijken weer naar boven. En kijken uit naar hét moment. Dat we De Trap weer afdalen. De tunnel weer door mogen. De borst vooruit. Vol adrenaline, vol trots. De reuk van vers gemaaid gras. Onder aansterkend gezang. Aan het einde van de tunnel. Onze geelzwarte 'twellefde man' tegemoet. Het voelt als… Thuiskomen!

  

Vrije verkoop gestart
Klik hierboven op 'Bestel nu' om direct jouw seizoenkaart te bestellen. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het bestellen, druk dan op 'Info'.

Seizoenkaart en betaaltegoed blijft geldig
Voor vele seizoenkaarthouders geldt dat de seizoenkaart ook tevens de betaalkaart is voor eten en drinken binnen het stadion. Ongeacht of je je seizoenkaart verlengd of niet voor aankomend seizoen, blijft het tegoed op je seizoenkaart staan en blijft dit tegoed uiteraard geldig om ook de komende seizoenen in te leveren in Covebo Stadion - De Koel -.

Ook de huidige seizoenkaart blijft geldig. Gooi je oude seizoenkaart dus niet weg, deze is ook te gebruiken voor seizoen 2020|2021.Webshop
Bestel nu je seizoenkaart via Mijn VVV óf in de Fanshop van Covebo Stadion - De Koel -. De Fanshop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

mf2