Menu

Bied op gedragen wedstrijdshirts

zondag 17 maart 2019

Tijdens en na de wedstrijd tegen PSV krijg jij als fan de kans om live mee te bieden op het ultieme fan-item: een gedragen - ongewassen - en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw held. Plaats je bod op MatchWornShirt.com en haal een stukje Limburgse geschiedenis in huis of geef een uniek cadeau!

Jeugdopleiding
De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de jeugdopleiding van onze club. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en dat geldt ook voor VVV-Venlo. Met Vito van Crooij en de doorbraak van Evert Linthorst dit seizoen, laat de jeugdopleiding telkens weer haar kwaliteiten zien. En daar zijn we trots op!

Vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die het veld betreden worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling opent op het moment van de aftrap en sluit vier dagen later. Meebieden kan dus al tijdens de wedstrijd en ook vanaf je mobiele telefoon!

Buy it now prijs
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagavond? Dan ben jij de winnaar! Geen zin om 4 dagen te wachten? Maak dan gebruik van de buy it now optie. Hiermee ben jij direct en gegarandeerd de winnaar van jouw favoriete shirt voor een vastgestelde prijs. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

Meedoen? Ga naar MatchWornShirt.com en maak alvast een account aan!

mf2