Menu

Bijzondere Eredivisie van start

dinsdag 28 september 2021

Op zondag 26 september speelde ons G-team de eerste speelronde van de Bijzondere Eredivisie. Een dag waarop vele jongensdromen werden vervuld en plezier en sportiviteit centraal stonden.

In de ochtend vertrokken de spelers al vroeg richting Doetinchem. Met veel enthousiasme en lichte gezonde spanning stapten onze spelers in de officiële spelersbus van VVV-Venlo. Een mooie eerste ervaring van die dag die ze direct konden delen met de meegereisde familie en andere supporters.

Eenmaal aangekomen bij De Vijverberg, het stadion van De Graafschap, konden de spelers beginnen aan de warming up. Er zouden die dag drie wedstrijden gespeeld worden. Onder opzwepende muziek en groot applaus liepen de spelers het veld op.

De eerste wedstrijd tegen FC Emmen werd nipt verloren met 2-3. Balen, maar aan de inzet had het zeker niet gelegen! Met diezelfde inzet werd er knap gelijk gespeeld tegen SC Cambuur en even later werd de derde wedstrijd zelfs gewonnen met 4-1 tegen SC Heerenveen!

Het bijzondere eredivisie team van VVV-Venlo straalde plezier uit, stonden als een team op het veld en er werden vriendschappen geboren in én buiten het veld. Met een glimlach op ieders gezicht reisden de spelers af terug naar Venlo in diezelfde VVV spelersbus. En ook bij de trotse ouders en supporters waren vele blije gezichten te zien.

Het Bijzondere Eredivisie team van VVV-Venlo wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Gehandicapten Kind en de VriendenLoterij. Wil jij ook het verschil maken voor dit bijzondere elftal? Neem dan contact op met Joanna Blomen en zij vertelt je graag over de mogelijkheden die de VVV Foundation te bieden heeft.

mf2