Menu

Bijzondere online supportersavond

dinsdag 27 oktober 2020

Het was een bijzondere supportersavond, maandag 26 oktober jl. Normaliter nodigt VVV-Venlo al haar supporters uit op een supportersavond aan het begin van het seizoen in Covebo Stadion - De Koel -. Tijdens de supportersavond bestaat dan de mogelijkheid om vragen te stellen aan directie en staf.

Maandagavond jl. was het niet anders. Ook toen zaten Algemeen Directeur Marco Bogers, Technisch Manager Stan Valckx én trainer Hans de Koning klaar voor de supporters. Ditmaal was het enige verschil echter, dat de toehoorders niet fysiek in de zaal zaten, maar zich thuis op de bank of in de studeerkamer achter de laptop bevonden. Het betrof namelijk een online versie van de supportersavond. Reden… ach, we weten het wel.

1695media had alles uit de kast gehaald om de eerste online supportersavond ooit tot een waar succes te maken. Een groot scherm waarop de supporters te zien waren in ‘Zoom-modus’, gecombineerd met een camera waarmee het ‘panel’ in beeld werd gebracht. Door middel van microfoons konden de panelleden zich verstaanbaar maken en werd op iedere vraag vanuit de 101-koppige online supportersschare een uitgebreid antwoord gegeven. Na introductie door Perschef Stijn Vullings, namen Marco Bogers en Hans de Koning kort het woord om het lopende seizoen te bespreken. Uiteraard werd daarbij stil gestaan bij het echec dat afgelopen zaterdag plaatsvond. Maar alles werd wel in perspectief geplaatst en daar was ook begrip voor. Kop omhoog en borst vooruit!

Supporterscoördinator Hans Huijs schoof ook aan om eventuele supportersgerelateerde onderwerpen te bespreken. Hij kreeg dan ook meteen de eerste vraag voorgelegd. Het startschot voor een enerverend én interessant vragenvuur waar Marco, Hans, Stan én Hans steekhoudende antwoorden op gaven. Ruim een uur verder, toen de ‘rook’ van het vragenvuur was opgetrokken, waren onderwerpen als budget, transfers, investeerders, vastgoed, spelers, tactiek, seizoenkaarten, supportersacties én social media behandeld.

Er werd afgesloten met de woorden: “Namens VVV-Venlo hartelijk bedankt. Hopelijk mogen we jullie weer snel begroeten hier in Covebo Stadion – De Koel -. Graag tot ziens en… blijf gezond!” Een mooi einde van een bijzondere én geslaagde avond die zeer zeker in de nabije toekomst een vervolg zijn gaan krijgen.

De Online Supportersavond van VVV-Venlo werd mede mogelijk gemaakt door 1695media.

 

mf2