Menu

Aanbieding: boek 'Sportman' voor € 17,95

donderdag 19 september 2019

De biografie van Jan Klaassens, 'Sportman', is tot en met 31 oktober op vertoon van je seizoenkaart tegen een sterk greduceerde prijs verkrijgbaar in onze Fanshop: van € 24,95 voor € 17,95!

Finbar van der Veen
Fanatiek VVV-supporter en Venlonaer Finbar van der Veen besloot een giografie te schrijven over Jan Klaassens. Een boek dat maar liefst 320 pagina’s telt. Precies een jaar nadat hij begon met schrijven, overhandigde hij het boek aan de familie van ons clubicoon.

Sportman - De biografie van Jan Klaassens
Jan Klaassens ( 1931-1983 ) was een op en top sportman. De Venlose voetballer leefde uiterst gedisciplineerd: hij ging op tijd naar bed, dronk gene druppel alcohol en ondanks dat hij een sigarenzaak had rookte hij niet. In wedstrijden en op trainingen gaf Jan altijd alles wat hij in zich had. Technisch gezien was hij niet de meest getalenteerde voetballer, maar wat betreft wilskracht en inzet was er geen betere en was hij volstrekt uniek.

Jan Klaassens speelde voor VVV en Feyenoord en kwam 57 keer uit voor het Nederlands Elftal. Met Feyenoord veroverde de karaktervoetballer twee landstitels en bereikte hij de halve finale in de Europa Cup, met VVV won hij de KNVB Beker.

Het boek is de koop in onze Fanshop in het stadion en kost € 24,95.

mf2