Menu

Buiten Venlo kleuren we… rood, wit en blauw

donderdag 5 augustus 2021

In de stad zijn we geelzwart. Daarbuiten verloochenen we onze clubkleuren zeker niet. Nooit! Dit seizoen trekken we echter buiten de stad ten strijde ín de stadskleuren, verwerkt in ‘smetteloos’ wit. Zodat je ook gaat zien hoe hard we vechten voor onze club en onze stad. Het wit zal besmeurd worden, maar ons blazoen zal smetvrij zijn. En vervuld worden met trots!

Ook voor het nieuwe uitshirt van het seizoen 2021-2022 heet VVV-Venlo gekozen om terug naar de basis te gaan. De basis waarop weer gebouwd kan worden om nieuwe successen en prestaties te bereiken. Het shirt kleurt wit, de broek blauw. Het rood van Venlo is verwerkt in de details. De details die verwijzen naar ‘de basis’.

In het thuisshirt zagen we al waar die basis ligt. Bij de ‘V’. De ‘V’ van VVV. De ‘V’ van Venlo. Maar ook de ‘V’ van Victorie. Die ‘V’ is weer terug op het shirt. Bij het uitshirt is de ‘V’ verwerkt in de kraag. De ‘V’ van verleden, van Verenigen en van Voetbal. De traditionele uiting ‘Venlosche Voetbal Vereniging’ valt ook bij het uitshirt in de kraag te lezen. Een uiting die historie ademt, net als onze club. Op beide mouwen en in de zij komen de drie V’s wederom terug. En om het helemaal af te maken, zijn de spelers ook aankomend seizoen weer trotse drager van het anker en de leeuw van ónze stad: Venlo.

Wil jij zowel ín als buiten Venlo trotse drager zijn van het mooie VVV-Venlo uitshirt? Bestel ‘m dan nu en draag ‘m met trots… Venlo veur Altied!

mf2