Menu

Business event: Duitse Business avond

zondag 26 januari 2020

Het VVV-Venlo netwerk is niet alleen het grootste netwerk van Noord- en Midden-Limburg, maar daarnaast onderscheidt het netwerk zich ook met ruim 50 aangesloten Duitse partners. Iets wat ons netwerk uniek maakt in de regio. De Duitse Businessavond is ondertussen ook een van de vaste evenementen op de Businessjaarkalender en is daarom dan ook een niet weg te denken traditie. Deze interactieve avond gaat plaatsvinden op donderdagavond 5 maart 2020. Deze avond staat in het teken van zakelijke kansen en mogelijkheden met onze Oosterburen en het thema luidt dan ook: ‘Succes over de grenzen heen’.

Succesvol over de grenzen
Tijdens de businessavond willen we u de mogelijkheid bieden om meer te weten te komen over de kansen voor uw bedrijf op de regionale grensmarkt. Tegelijkertijd krijgt u de mogelijkheid om deskundige meningen te ontvangen over het financiële potentieel binnen het Duits-Nederlandse grensgebied. Het platform dat VVV-Venlo uitstraalt om deze netwerkactiviteiten te realiseren, willen we daarnaast beter vormgeven met een prominente gast, afkomstig uit de voetbal wereld.

Het evenement wordt ondersteund door het bureau voor bedrijfsontwikkeling uit de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen in Duitsland, NRW-Invest en de locatie Niederrhein GmbH, evenals het bureau voor bedrijfsontwikkeling van de provincie Limburg, LIOF.

Programma
Op deze avond presenteren wij u graag de professionele en uiterst vertrouwde sfeer van VVV-Venlo in de diverse bedrijfsruimtes van Covebo Stadion - De Koel - en nodigen wij u uit om deel te nemen aan het interactieve avondprogramma over het thema ‘Succes over de grenzen heen’. Het volledige programma vindt u hieronder:

17.00 uur | Inloop met drankjes en snacks
17.30 uur | Welkomstwoord VVV-Venlo, NRW.Invest en LIOF
17.45 uur | Interactieve breakout-sessies over grensoverschrijdende kwesties
18.45 uur | Pauze
19.15 uur | 1-op-1-gesprek met nog bekend te maken gast uit de voetbal wereld
19.45 uur | Buffet en de mogelijkheid tot netwerken
21.00 uur | Einde van de avond

De aanleiding van deze avond is de steeds toenemende populariteit van VVV-Venlo in het Duitse grensgebied. Naast de ruim 375 Nederlandse partners zijn we dan ook blij te kunnen mededelen dat ook veel Duitse bedrijven continu een belangrijke rol spelen binnen ons bedrijfsnetwerk. Regionale kleine en middelgrote bedrijven uit de directe grensregio van de stad Venlo, maar ook andere belangrijke groepen, maken deel uit van de meer dan 50 Duitse partners.

Aanmelden
Aanmelden kan zoals u van ons gewend bent via de Business app tot en met vrijdag 28 februari 17.00 uur. Vermeld in het tekstvak bij ‘opmerkingen’ de naam van uw gast.

Wij zien u graag op donderdag 5 maart vanaf 17.00 uur in Covebo Stadion - De Koel -.

mf2