Menu

Business event: Verbindsessie

donderdag 16 januari 2020

Op woensdagochtend 12 februari vindt onze tweede Verbindsessie van dit seizoen plaats. Op deze ochtend ontvangen we u graag bij onze nieuwe partner Graaf ter Horst in Horst. We starten deze ochtend met een overheerlijk ontbijt en gaan voornamelijk weer nieuwe mensen leren kennen!

Graaf ter Horst
We zijn trots op het feit dat deze Verbindsessie gaat plaatsvinden bij onze nieuwe partner Graaf ter Horst. De in de Kasteelse bossen in Horst gelegen kasteelboerderij is in 2015 overgenomen door de gebroeders Janssen. Zij besloten om het monumentale pand in ere te herstellen. Na een grote verbouwing van ongeveer drie jaar, is het nieuwe Graaf ter Horst geboren. Graaf ter Horst is meer dan alleen een restaurant. Je kunt genieten van de unieke omgeving onder het genot van een hapje en drankje of een uitgebreid diner. Laat je inspireren door de rijke historie. Graaf ter Horst maakt van eten een beleving!

Het belangrijkste doel van deze ochtend is om nieuwe verbindingen te leggen, middels een interactief gedeelte zal je je tafelgenoten weer een stuk beter leren kennen en gaan er wellicht nieuwe deuren voor je open!

Programma
Het programma voor deze Verbindsessie ziet er als volgt uit:
07.45 uur | Inloop en ontvangst
08.00 uur | Ontbijtbuffet
08.30 uur | Welkom door Eric Janssen, eigenaar Graaf ter Horst
08.45 uur | Interactief programma middels tafelgesprekken
09.45 uur | Napraten onder het genot van een kop koffie
10.00 uur | Einde

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 4 februari 17:00 uur via onze Business app. Per bedrijf bent u van harte welkom om met twee personen deel te nemen aan deze Verbindsessie

mf2