Menu

Business seizoen officieel van start

donderdag 6 september 2018

Gisteren is ons business seizoen 2018|2019 officieel van start gegaan, met een zeer geslaagde SeizoensKickoff bij onze partner Sandton Château de Raay. De ambiance was geweldig, met fantastisch weer en een zeer mooie opkomst, dus kijken we met veel voldoening terug naar deze dag.

Ruim 160 partners wisten de weg naar Baarlo te vinden. Vele bekenden gezichten, maar ook veel nieuwe gezichten die sinds dit seizoen deel uitmaken van ons mooie netwerk. Na het welkomstwoord van Marco Bogers kregen onze gasten de kans om hun schietkunsten te vertonen. Dit keer niet voetbal gerelateerd. Het ging om handboogschieten, kruisboogschieten en laser kleiduif schieten. En dat zorgde ervoor dat in menigeen het kind weer even naar boven wist te komen. Jaap Muns (ING), Sander Bongers (Contour) en Eric Marks (Kiyori) gingen er met de prijzen vandoor.

Hierna konden we ons opmaken voor de spelerspresentatie en werd de spelers het hemd van het lijf gevraagd door presentator Lucas Bremmers. Geheel in de stijl van het château arriveerden de spelers en staf op paard en wagen bij het podium. Hierna bleef het nog lang gezellig en genoten onze partners van een heerlijk buffet en werd er geproost op een fantastisch seizoen 2018|2019.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door FF Dimme van Podium23 en natuurlijk zorgde onze partner Bongers Beeld, Licht en Geluid voor de techniek. Verder een woord van dank aan Viva Balonia, Floor Models, M-Events, en natuurlijk Sandton Château de Raay voor hun gastvrijheid. Maar natuurlijk het allergrootste dankwoord aan al onze partners, die er samen voor zorgen dat we de mooiste Businessclub van Noord en Midden Limburg zijn en blijven!

Foto's: Rob Weijers

mf2