Menu

Business SeizoensKickoff

maandag 16 september 2019

En alhoewel het seizoen óp het veld dus al een dikke maand geleden is afgetrapt, is het de hoogste tijd om ons Business Jaarprogramma officieel te openen. We willen u graag uitnodigen voor onze eerste activiteit: de SeizoensKickoff op dinsdag 24 september 2019 in ons eigen Covebo Stadion - De Koel -. Hét moment om de nieuwe spelersgroep aan u te presenteren en kennis te maken met mede-sponsoren en partners. Natuurlijk willen wij ook graag onze nieuwe horecapartner YveY aan jullie voorstellen. Zij zullen u meenemen in de mogelijkheden van ons stadion en jullie verrassen met enkele diverse belevingen die zij te bieden hebben. Uiteraard doen we dit aan de hand van een interactief en boeiend programma.

Reeds meldde zich 220 partners aan, zorg ook dat u hierbij bent! Let op: Aanmelden kan via onze Businessapp tot uiterlijk dinsdag 17 september, vandaag 12.00 uur.

Programma
16:45 uur | Ontvangst in Covebo Stadion - De Koel -;
17:15 uur | Welkomstwoord door Directeur Marco Bogers;
17:30 uur | Spelerspresentatie;
18:00 uur | Presentatie Daniel Frankenhuis, CEO YveY Group;
18:15 uur | Pauze in het Lindeboom Voetbalcafé;
18:45 uur | ‘Bier & Ballen’ met Sjoerd Mossou en Kees Jansma;
19:45 uur | Smaakbeleving en aansluitend borrel in de Rabobank Venlo Businesslounge;
22:00 uur | Einde Seizoenskickoff.

‘Bier & ballen’
Een gevarieerde en smaakmakende voetbalavond met muziek, film en mooie anekdotes onder leiding van Sjoerd Mossou. Sjoerd ( 1978 ) is werkzaam als redacteur bij Algemeen Dagblad en schuift regelmatig aan bij Studio Voetbal. Daarnaast is hij mede-initiatiefnemer van het voetbalcultuurblad ‘Santos’. Hij won in 2011 de Hard Gras-prijs met zijn columns in het Algemeen Dagblad over Ajax en Cruijff. Onze gastspreker deze avond zal spoedig bekend gemaakt worden. De nodige voetbalhumor en spraakmakende anekdotes zijn in ieder geval gegarandeerd.

Aanmelden
U bent deze avond van harte welkom! Wij nodigen per bedrijf graag twee personen uit om onze SeizoensKickoff te bezoeken. Indien u dieetwensen of allergieën heeft, kunt u deze vermelden bij ‘opmerkingen’.

De aanwezigheid van beslissers wordt deze avond zeer op prijs gesteld.
Wij zien u graag in Covebo Stadion - De Koel - op dinsdag 24 september.

mf2