Menu

Business Spelregels 18|19

maandag 13 augustus 2018

Voetbal kan niet zonder spelregels en dat geldt natuurlijk ook voor de entourage. We hebben daarom de spelregels die gelden bij een bezoek aan VVV-Venlo kort voor u op een rijtje gezet.

Parkeerkaart
Allereerst is een parkeerkaart voor P1 en/of P2 verplicht. Zonder parkeerkaart, ook als u deze vergeten bent, zijn we helaas genoodzaakt om u door te verwijzen naar P3 of P4, waar u betaald kunt parkeren. Overigens is P1 nog niet gerenoveerd. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en de daadwerkelijke werkzaamheden worden in de tweede helft van september uitgevoerd.

Partners die toegang hebben tot de Rabobank Venlo BusinessLounge kunnen via de eerste deur naar binnen. Wilt u naar het Lindeboom Voetbalcafé, dan mag u via de tweede deur naar binnen. De minimum leeftijd voor toegang tot de Rabobank Venlo BusinessLounge is 18 jaar.

Kledingvoorschriften
De kledingvoorschriften voor de Rabobank Venlo BusinessLounge treft u hier. Zorg ervoor dat deze ook bekend zijn bij uw gasten. De dubbele trappen naar de Rabobank Venlo BusinessLounge zijn inmiddels gerealiseerd. Vanzelfsprekend vindt hier een toegangscontrole plaats, dus houdt uw businessticket bij de hand.

De Rabobank Venlo BusinessLounge sluit twee uur na het einde van de wedstrijd. Het Lindeboom Voetbalcafé is tot tenminste twee uur na de wedstrijd geopend, met een mogelijke uitloop. De sluitingstijd wordt een half uur van tevoren aangekondigd.

Consumpties
In het Lindeboom Voetbalcafé is de koffie voor de wedstrijd gratis, in de pauze en na afloop van de wedstrijd tegen betaling van 1 consumptiemunt. De bar op N2 is vanaf dit seizoen in eigen beheer van VVV-Venlo. Hier kunt u terecht voor een versnapering of een drankje tijdens de wedstrijd. Betalen kan met de reguliere consumptiemunten.

Consumpties in glaswerk mogen alleen binnen genuttigd worden en op het ereterras. Mocht u een consumptie mee willen nemen naar de tribune, dient u hiervoor een plastic beker te gebruiken.
Roken is uitsluitend toegestaan op het ereterras.

Kinderwedstrijden
Dit jaar hebben we ook speciale ‘Kinderwedstrijden’, waarbij wij onze partners de kans geven om zijn of haar kinderen mee te nemen en de Venlosche sfeer in het stadion te laten proeven. Dit zijn de wedstrijden tegen ADO Den Haag, AZ Alkmaar, FC Groningen en Vitesse, allen op zondag. Voor deze wedstrijden geldt een speciaal toegangstarief van slechts € 25,-. Munten zijn te verkrijgen bij de balie in het Lindeboom VoetbalCafé. 

mf2