Menu

Businessmagazine bij partners op deurmat

dinsdag 20 april 2021

Met het oog op het nieuwe seizoen is er uiteraard weer een nieuw VVV Businessmagazine beschikbaar. Dat magazine valt één dezer dagen bij al onze partners in de brievenbus. Het magazine is de opvolger van het magazine uit het voorjaar van 2019. En dat zegt genoeg. Corona laat een gapend gat van nu al meer dan een jaar. En daar hebben we met zijn allen nog steeds heel veel last van. Wij als club, maar zeker ook u onze partners en supporters. Maar… het heeft ook van iedereen een bepaalde mate van creativiteit gevraagd, van doorzettingsvermogen en van lef. En dat alles maakt dat we hier uiteindelijk sterker uitkomen. 

Deze editie is wederom tot stand gekomen in samenwerking met onze mediapartner Z-Press Sport en Media. Het bevat interviews met o.a. Georgios Giakoumakis, die momenteel nog altijd topscorer van de Eredivisie is. En met rasechte Venlonaar Jos Luhukay, die weer terug is op het oude nest. Ditmaal als trainer. Samen met hem gaan we voor een clubrecord: vijf jaar op rij Eredivisie.

Alleen dan kunnen we verder bouwen. Samen met onze aandeelhouders. Samen met onze nieuwe Kwartiermaker Huub Linders. En uiteraard vooral samen met u als onze partner. Want VVV-Venlo kan niet zonder haar partners. En daarom zijn we altijd op zoek naar manieren waarop wij voor onze partners meerwaarde kunnen creëren. Ook in coronatijd. Denk aan het faciliteren van aangepaste netwerkmogelijkheden en het verbinden van partners. Zowel in Venlo en regio, als ook grensoverschrijdend. Denk daarnaast aan het ondersteunen van acties in de regio. Maar ook aan het ontwikkelen van nieuwe concepten, zoals bijvoorbeeld VVV-FIT.

In deze bijzondere tijd is ook de VVV Foundation onmisbaar. Onze maatschappelijke stichting doet veel goed werk, dat eens te meer van belang is in deze voor veel mensen moeilijke periode. Dat leidt tot bijzonder mooie initiatieven en projecten die de ondersteuning van eenieder verdienen. U leest er meer over in het nieuwe VVV Businessmagazine.

Het VVV Businessmagazine online lezen? Klik op onderstaande button!

mf2