Menu

Info: cashless betalen

vrijdag 2 augustus 2019

Een compleet nieuwe entree en Fanshop, zeven nieuwe horecapunten én een cashless betaalsysteem. Een overzicht van de veranderingen:

Nieuwe entree
De compleet nieuwe entree is een prachtig hoofdgebouw met niet alleen een nieuwe uitstraling, maar ook een compleet nieuwe Fanshop met over enkele weken ook museumstukken erin verwerkt. Dat wil zeggen dat de nieuwe entree vanaf zaterdag 3 augustus de plek is waar onze fans terecht kunnen voor seizoenkaarten, tickets en fan-artikelen.

Dat betekent dus ook dat de oude fanshop op de parkeerplaats vanaf zaterdag 3 augustus gesloten is.

De nieuwe entree telt drie deuren, waarvan de linkse het meest belangrijk is. Dat is namelijk de ingang naar de ticket- en fanshop. Via de middelste deur kun je naar buiten, dit is dus logischerwijs de uitgang. De deur aan de rechterkant is bestemd voor onze businessleden om gereserveerde kaarten op te halen.

Fans die kaarten hebben gereserveerd kunnen deze dus ophalen via de linker deur, waar je uitkomt bij onze shopmedewerkers. Hier kan je terecht voor het kopen van een seizoenkaart, het kopen van losse tickets of fan-artikelen en het opwaarderen van de VVV-Venlo betaal- of seizoenkaart. Seizoenkaarten kunnen aan de buitenloketten worden opgehaald.

In verband met de nieuwe betaalsystemen, het opladen van de betaalkaart of het eventueel ophalen en opladen van de seizoenkaart, raden wij iedereen aan om op tijd naar het stadion te komen om de nodige zaken te regelen. De vernieuwde Fanshop is geopend van 19.15 tot aan de wedstrijd en een half uur na de wedstrijd.

Nieuwe horecapunten
Ook in het stadion heeft er vernieuwing plaatsgevonden. In samenwerking met horecapartner YveY zijn er nieuwe horecapunten geplaatst op meerdere plekken in het stadion. Zo zijn er aankomend seizoen maar liefst zeven eet- en drinkgelegenheden te vinden. Twee achter de O-tribune, de Z-tribune en de VN-tribune en één bij de W-tribune. Dit zijn tevens ook de punten waar je jouw VVV-Venlo betaalkaart, of seizoenkaart, kan opwaarderen. 

Vernieuwde punten, een breder assortiment en kortere rijen, daar gaan we voor! Uiteraard proberen we ook de foodcorners zo snel mogelijk gereed te maken. Tot het moment dat deze foodcorners gereed zijn, verzorgen we voor onze fans uiteraard wel iets te eten tijdens de betreffende wedstrijden in de vorm van een broodje bal en een broodje worst. Later in het seizoen zal er een breder assortiment beschikbaar zijn.

Cashless betalen
De grootste verandering is dat het vanaf de eerste wedstrijd mogelijk is om cashless te betalen. Dat betekent extra service én snelheid voor onze fans, een lang gekoesterde wens gaat dus eindelijk in vervulling! Bij de horecapunten kan er alleen betaald worden met de VVV-Venlo betaalkaart of de seizoenkaart, waarin een betaalkaart is geïntegreerd. Pinnen en contant betalen, is dus niet mogelijk bij de horecapunten. Uiteraard is het wel mogelijk om contant geld óf de pinpas te gebruiken om geld op de betaalkaart te zetten. Dit kan bij de oplaadpunten en later in het seizoen ook online via Mijn VVV of in de VVV-Venlo app. Losse VVV-Venlo betaalkaarten zijn ook te verkrijgen bij de verschillende oplaadpunten en de Fanshop, waarbij er € 2,- borg wordt ingehouden bij je eerste opwaardering van de kaart.

Veel gestelde vragen
Met je vriendengroep drinken halen? Ook dat kan nog steeds eenvoudig. Het is namelijk mogelijk om een (extra) VVV-Venlo betaalkaart aan te schaffen en deze uitroepen tot groepskaart. Hier kan iedereen geld opzetten. Hier zit een wettelijk bepaald maximum aan vast van €150,00 per betaalkaart.

Een overzicht van nog meer veel gestelde vragen vind je hieronder.

Betaal ik transactiekosten als ik mijn VVV-Venlo betaalkaart online opwaardeer?
Je betaalt geen transactiekosten. Je betaalt slechts € 2,- borg bij aanschaffing van de betaalkaart, die wordt ingehouden bij je eerste opwaardering.

Is er een minimum bedrag dat ik op mijn VVV-Venlo betaalkaart moet zetten?
Er is geen minimum bedrag dat je op jouw VVV-Venlo betaalkaart moet zetten. Wel is er een wettelijk vastgelegd maximumbedrag van € 150,- per kaart.

Waar kan ik de VVV-Venlo betaalkaart krijgen?
De VVV-Venlo betaalkaart is te verkrijgen bij de verschillende oplaadpunten in het stadion.

Wat kost een VVV-Venlo betaalkaart?
Bij het aanschaffen van de VVV-Venlo betaalkaart betaal je € 2,00 borg. Dit wordt in mindering gehouden bij je eerste opwaardering. Wanneer de VVV-Venlo betaalkaart wordt ingeleverd, ontvang je € 2,00 terug.

Kan ik nog met geld of een pinpas betalen?
Bij onze horecapunten is het niet meer mogelijk om met contant geld of een pinpas te betalen. Er kan enkel en alleen betaald worden met de VVV-Venlo betaalkaart. In de Fanshop accepteren we nog wel contant geld of een pinpas.

Ik heb een vriendengroep met wie we altijd bier halen. Hoe doen we dat nu?
Je kunt met jouw vriendengroep één VVV-Venlo betaalkaart halen, waar je gezamenlijk geld op kan zetten tot een wettelijk vastgesteld bedrag van maximaal € 150,00. Mocht je meer geld willen opwaarderen dan zijn meerdere betaalpassen per vriendengroep uiteraard ook mogelijk.

mf2