Menu

Catering column: vallen en opstaan

woensdag 14 augustus 2019

3 augustus 2019. VVV-Venlo – RKCWaalwijk. 

Na weken van ploeteren, zweten, bouwen en beuken om alles op tijd gereed te krijgen was het zover; de eerste officiële competitiewedstrijd voor ons in Covebo Stadion - De Koel -. Net op tijd klaar. Of toch nog net niet?

Zoals altijd gaat groeien met vallen en opstaan. Onze vuurdoop in de Koel was een hectische dag waarop we door enorme tegenvallers in de operatie, veroorzaakt door een hoosbui van jewelste de avond voor de wedstrijd, alles op alles moesten zetten om een goede indruk te maken op een voor ons nieuw publiek. 

Laat ik ermee beginnen dat ik me terdege besef dat we niet op alle gebieden meteen een hele goede indruk hebben achtergelaten. En dat zal voor sommigen van jullie ook zo voelen.

Het is uiteraard wennen aan een nieuw betaalsysteem en dat levert lange rijen op bij het opwaarderen. Dat is de eerste wedstrijden zo en dat zal binnen een aantal wedstrijden echt afnemen. Beloofd! Daarnaast bestaat de mogelijkheid om thuis op te laden via ‘mijn VVV’. Doe je dit 2 dagen van tevoren dan heb je zeker saldo op je seizoenskaart op de wedstrijddag! Dikke tip natuurlijk want zo vermijd je de rijen van het opwaarderen. Aan de rijen bij het bestellen kunnen we helaas niet veel doen, zeker niet op piekmomenten in de rust. Dat is en zal altijd zo zijn in een voetbalstadion. We doen onze uiterste best jullie zo snel mogelijk aan een hapje en/of drankje te helpen en daarnaast ook nog een gezonde operatie te draaien. Daar wordt VVV namelijk ook beter van. 

Tegen RKC was het hectisch met als gevolg dat niet alle counters het eten hadden wat we normaal willenaanbieden. Hiervoor mijn excuses. Wij zullen zorgen dat we dit tegen Ajax wel aanbieden en zijn bezig om ook nog extra tijdelijke snackpunten te plaatsen in het stadion. Later zullen we de vaste cateringpunten in de tunnel en achter de Z-tribune in gebruik gaan nemen als VVV Snackpunten.

Heel vervelend: er was geen koffie tegen RKC en dat kan natuurlijk niet! Dat beseffen wij ons heel goed en tegen Ajax is dat ook geregeld. 
Ik kan alleen maar zeggen: Rome is ook niet in één dag gebouwd en wij hebben echt nog wel wat tijd nodig om alles te perfectioneren. Zonder wrijving geen glans toch? Er zitten nog kinderziektes in onze operatie, dat besef ik me. Maar juist door die fouten leren we heel snel en kunnen we, en gaan we, het steeds beter doen. Ik hoop dat we als nieuwe ‘afdeling’ van VVV op net zoveel steun kunnen rekenen als dat jullie geven aan de jongens op het veld. 

Wij zijn nieuw in Venlo. Echter na de voorbereiding en de eerste wedstrijden voelt het erg goed om hier te zijn! Wij ervaren de club, de regio en alles wat bij de club VVV hoort als een warm bad met een enorme betrokkenheid van supporters en partners en een gezonde dosis kritiek met altijd maar één doel; vooruitgang en winnen!

Op naar Ajax!


Tijl
Operations & Hospitality 
YveY VVV-Venlo

mf2