Menu

Club betreurt randzaken VVV-Feyenoord

maandag 4 november 2019

VVV-Venlo betreurt randzaken rondom VVV-Feyenoord

Rondom de wedstrijd VVV-Venlo - Feyenoord, zondag 3 november jl., zijn er enkele randzaken voorgevallen die de club ernstig betreurt. Het feit dat goedwillende supporters de dupe worden van kwaadwillende stadionbezoekers, is een fenomeen wat de club zorgen baart.

VVV-Venlo heeft, met het oog op deze risicowedstrijd, in overleg met de lokale driehoek diverse maatregelen genomen zoals het traceren en blokkeren van de kaartverkoop voor thuistribunes aan Rotterdamse supporters. Daarnaast was er sprake van een ‘risicowedstrijd’ met bijbehorende verscherpte regelgeving voor o.a. de ticketverkoop, toegangscontrole en het scheiden van bepaalde tribunevakken middels gesloten poorten. Dit alles om de veiligheid van alle stadionbezoekers te waarborgen.

De wanordelijkheden betrof een groep bezoekers op de thuistribunes met kwaadwillende bedoelingen. Dat zal de club niet tolereren. Er wordt dan ook, in samenwerking met politie en justitie, een onderzoek ingesteld. Vervolgens zullen er passende maatregelen worden genomen.

Directeur Marco Bogers: “Ondanks alle genomen veiligheidsmaatregelen, hebben diverse stadionbezoekers gistermiddag derhalve een zeer vervelend gevoel overgehouden aan het bezoeken van Covebo Stadion - De Koel -. Dat vindt de club een zeer kwalijke zaak en daar willen wij dan ook onze welgemeende excuses voor aanbieden.

VVV-Venlo zal de bezoekers die zondag direct werden geconfronteerd met deze ongeregeldheden, tegemoet komen. Als compensatie voor een ontzettend vervelende ervaring, zal de club hen op korte termijn tóch een mooie, positieve én onvergetelijke ervaring aanbieden.”

Indien u een klacht heeft naar aanleiding van de randzaken rondom de wedstrijd, het verzoek deze op mail te zetten naar info@vvv-venlo.nl. Vermeld hier duidelijk bij op welke tribune u zat tijdens de wedstrijd. Deze informatie helpt de club én de lokale driehoek in het onderzoek naar de voorvallen.

mf2