Menu

Clubarts Rolf ook volgend jaar bij VVV

vrijdag 15 juni 2018

St. Anna TopSupport verzorgt komend seizoen wederom de medische zorg voor de spelers van de A-selectie van VVV-Venlo. Sportarts Rolf Timmermans  (TopSupport) zet zijn werk als clubarts hiermee voort. Donderdagavond 14 juni ondertekenden bestuurders van beide partijen een samenwerkingsovereenkomst. 

Marco Bogers, algemeen directeur van VVV-Venlo, die donderdagavond samen met Ingrid Wolf, voorzitter raad van bestuur St. Anna Zorggroep, de verlenging ondertekende, is blij de samenwerking voort te zetten. “Afgelopen seizoen hebben wij fijn samengewerkt met clubarts Rolf. Zijn ervaring en passie voor het welzijn van onze spelers zijn een aanwinst voor de club en het team.”

Jarenlange expertise
De St. Anna Zorggroep is met haar medisch sportgezondheidscentrum TopSupport hét expertisecentrum voor sport- en beweegzorg in de regio Zuidoost Brabant. Het verzorgt al jarenlang de (sport)medische begeleiding van Olympisch talenten in de regio Zuid (Centrum voor TopSport en Onderwijs Zuid) en allerlei andere topsportorganisaties zoals de KNZB, KNHB, KNHS en de KNVB. Ook is St. Anna Topsupport al jarenlang medisch partner van PSV.

Medisch sportgezondheidscentrum TopSupport behandelt zowel topsporters als breedtesporters en biedt een volledig pakket van sportmedische zorg: snel en met hoge kwaliteit.

Clubarts
Rolf Timmermans, sportarts bij TopSupport, vervult komend seizoen wederom de rol als de clubarts van VVV-Venlo. Rolf werkt sinds 2011 bij TopSupport en is jarenlang betrokken geweest bij de medische staf van voetbalclub PSV. Rolf is altijd fanatiek voetballer geweest en heeft in de jeugd van Willem II gespeeld. Na zijn opleiding (sport)geneeskunde in Maastricht heeft hij onder andere gewerkt voor de KNVB waar hij de medische begeleiding van het Nederlands Elftal onder 19 jaar verzorgde.

mf2