Menu

Clubhelden vereeuwigd in De Koel

donderdag 20 september 2018

Vanaf de komende thuiswedstrijd tegen NAC Breda zijn ze te zien op de stadionmuur van Seacon Stadion - De Koel - : de portretten van een drietal spelers die in het verleden veel betekend hebben voor VVV-Venlo. Dankzij  een bijdrage van Seacon Logistics en JustFire Nederland BV konden Vincent Huibers (www.vincenthuibers.nl)  en Marcus Debie (www.gomadgraffix.nl) eind vorige week aan de slag gaan met de reusachtige portretten van Herman Teeuwen, Ger van Rosmalen en Keisuke Honda. De prachtige portretten zijn voor het duel tegen NAC klaar!

Waarom juist deze drie oud-spelers? Daarvoor zijn meerdere argumenten te bedenken. Ze komen uit drie verschillende periodes uit de rijke historie van de club en hebben door hun opvallende prestaties een plek verdiend in de geschiedenisboeken. Uit de diverse tijdvakken kwamen natuurlijk meerdere spelers in aanmerking om vereeuwigd te worden. Toch heeft de interne discussie over de af te beelden oud-spelers niet lang geduurd.

Het goede nieuws is namelijk dat de drie spelers die vanaf nu de muren van het stadion sieren, slechts een eerste aanzet zijn. In de nabije toekomst zullen meerdere clubiconen in het stadion worden vereeuwigd, waardoor coryfeeën die nu nog niet in beeld zijn, straks alsnog vereeuwigd kunnen worden.

mf2