Menu

Contract met Masita verlengd

zaterdag 22 december 2018

Het contract van VVV-Venlo met Masita is met vier jaar verlengd tot 1 juli 2023. De samenwerking met het bedrijf in het Midden-Limburgse Echt dateert al van 2010. Algemeen directeur Marco Bogers: “We hebben al vele jaren een uitstekende relatie met Masita. Ze hebben zich altijd een betrouwbare en enthousiaste partner getoond dus we zijn blij dat we onze samenwerking kunnen continueren.”

Remko Sijben en Kurt Molin van Masita beamen de prettige samenwerking met VVV Venlo. Beide heren geven aan: “We zijn samen met VVV naar de Eredivisie gepromoveerd. Gezien het stabiele beleid van VVV lijkt de club zich daar nog lange tijd te kunnen handhaven. Voor Masita is de Eredivisie natuurlijk het mooiste podium om haar producten te kunnen tonen aan de rest van Nederland.”

Masita Sportswear levert de sportkleding van de selectie, de jeugd en de eSporters van VVV-Venlo. Daarnaast wordt de officiële wedstrijd- en trainingskleding ook geleverd voor merchandise- en marketingdoeleinden. VVV krijgt elk jaar de gelegenheid de eigen shirts te ontwerpen.

Momenteel wordt volop gewerkt aan de kledinglijn voor komend seizoen. Bogers: “De nieuwe overeenkomst zorgt voor continuïteit. Dat is voor beide partijen prettig. Bovendien vinden wij het als VVV-Venlo van belang om met mooie partners uit de regio samen te werken. Masita, als Limburgs bedrijf, past perfect in die lijn.”

De handtekening onder het nieuwe contract werd vrijdagavond gezet, voorafgaand aan de Eredivisiewedstrijd van VVV-Venlo tegen PEC Zwolle.

mf2