Menu

Contracten formeel opgezegd

vrijdag 29 maart 2019

Van een zevental spelers van VVV-Venlo is het aflopende contract formeel opgezegd. De club is dat verplicht volgens de richtlijnen van de cao voor contractspelers. Het gaat om Johnatan Opoku, Moreno Rutten, Ralf Seuntjens, Tristan Dekker, Delano van Crooij, Evren Korkmaz en Jerold Promes.

De formele aanzegging betekent overigens zeker niet dat de deur naar een nieuw contract dicht is. “Met een groot aantal van deze jongens wordt momenteel gesproken over hun toekomst. De gesprekken lopen nog”, legt Manager Voetbal Stan Valckx uit.

Met de zwaar geblesseerde Jerold Promes is afgesproken dat zijn contract niet verlengd wordt. Wel faciliteert VVV hem bij zijn herstel, waarbij hij mede door fysiotherapeut Rinus Louwers begeleid zal worden. Zodra Jerold weer fit is sluit hij aan bij de trainingen van de selectie om een nieuw contract te verdienen. “Die kans willen we hem zeker bieden, zeker ook gezien zijn verdiensten voor de club in de afgelopen zes seizoenen”, laat Valckx weten.

De formele aanzegging geldt nu alleen voor spelers die al meer dan één contract hebben gehad bij VVV. Voor spelers die hun eerste contract bij de club hebben, volgt in een later stadium een vergelijkbaar traject.

 

mf2