Menu

Corona maatregelen in stadion

woensdag 16 september 2020

Een bezoek aan Covebo Stadion - De Koel - gaat er dit seizoen wat anders uitzien vanwege het Coronavirus en de bijkomende maatregelen van het Kabinet en het RIVM. Echter gaan we er met z’n allen voor zorgen dat ook dit seizoen De Koel een plek is waar men zich thuis kan voelen.

Hieronder vind je de belangrijkste veranderingen die je moet weten voor een bezoek aan De Koel.

Op stoel blijven zitten
Eenmaal in het stadion is het de bedoeling dat je op je aangewezen stoel gaat zitten, anderhalve meter tot de volgende bezoeker. Ook tijdens de wedstrijd willen we je vragen niet onnodig te gaan staan of lopen, maar wel op je plek te blijven zitten.

Uiteraard mag je wel naar de wc of onze horecapunten.

Horeca open
Onze horecapunten zijn open en dus nodigen wij je van harte uit voor een hapje en een drankje. Betalen kan uiteraard nog steeds met de VVV-Venlo betaalkaart.

Snacks zijn verkrijgbaar vanaf 20.00 uur in de tunnel en bij Snack Point Zuid. Ook opwaarderen kan bij het Snack Point achter de Zuid-tribune.

Kaart thuis opwaarderen
Vergeet je seizoen-/betaalkaart niet thuis op te waarderen via Mijn VVV of de VVV-Venlo app. Wanneer je de kaart op een kaartlezer legt bij een van onze horecapunten, wordt het bedrag ook direct op je kaart geplaatst. Het kan dus zijn dat het niet direct zichtbaar is op Mijn VVV of in de app.

In het stadion zijn slechts twee opwaardeerpunten beschikbaar: in de tunnel en achter de O-tribune. Bespaar jezelf wachttijd en regel het via de app!

W- en VW-tribune bereikbaar via ingang Uitvak
Dit seizoen maken we niet gebruik van twee ingangen, maar van drie ingangen. Hieronder een overzicht welke ingang je dient te gebruiken bij welke tribune.

Ingang tunnel: Z-tribune en VN-tribune
Ingang Oost: O-tribune
Ingang Uitvak: VW-tribune en W-tribune

Tijdslots
Om rijen en drukte bij ingangen te voorkomen, is er aan je ticket een tijdslot gekoppeld. Deze staat ook vermeld op je kaart. Zorg er dus ook voor dat je in dit tijdslot het stadion betreedt en plaats neemt op je aangewezen stoel.

Fanshop 3 uur voor de wedstrijd geopend
Tijdens de coronaperiode is het zoveel mogelijk verspreiden van mensen om de 1,5 meter te waarborgen enorm belangrijk. Daarom willen we onze supporters er op wijzen dat onze Fanshop 3 uur van te voren geopend is. Voorkom wachtrijen, kom op tijd, zodat we iedereen kunnen helpen. 

E-tickets scannen vanaf telefoon
Printen is niet meer noodzakelijk. Bij alle drie de ingangen is het mogelijk om je e-ticket vanaf je telefoon te scannen. Maak het jezelf makkelijk en download de VVV-Venlo app. Dan kan jij altijd bij je aangekochte tickets!

Looppaden en overige Corona maatregelen
Verder vindt u in op de paden van de Koel verschillende looplijnen. Wij willen je dan ook vragen om je aan deze looplijnen, bovengenoemde regels én de landelijke regels vanuit het RIVM te houden.

Samen zorgen we ervoor dat ook dit seizoen De Koel een plek wordt waar iedereen zich thuis kan voelen.

mf2