Menu

Covebo: onbekend maar niet onbemind

vrijdag 10 augustus 2018

Vraag Sjors Billekens van Covebo naar het gebrek aan naamsbekendheid van het bedrijf, en hij tovert een glimlach op zijn gezicht. “Eigenlijk koesteren we het feit dat veel mensen nog nooit van ons gehoord hebben. Veel uitzendbureaus die in de krant komen, komen daar niet op een positieve manier terecht. En wij zijn intussen redelijk geruisloos uitgegroeid tot het elfde uitzendbureau van Nederland qua grootte. We hebben dagelijks zo’n zesduizend mensen aan het werk, met een omzet van meer dan tweehonderd miljoen euro. We krijgen vaak de reactie dat mensen ons niet kennen. Dus we gaan voor meer naamsbekendheid, maar zoeken daarbij dezelfde kwaliteit waar wij als Covebo voor staan!”

En daarom komt VVV-Venlo om de hoek kijken. Want door toe te treden tot de KoelClub wordt het bedrijf een substantiële partner van VVV-Venlo, met de nodige exposure als resultaat. Covebo, als uitzendbureau met name actief in de bouw en techniek en de productie en logistiek, is gestaag blijven groeien. Niet met reclameacties en grote billboards, maar via mond-tot-mond reclame binnen het MKB. Inmiddels is het bedrijf samengegaan met Accent en biedt het alle mogelijke vormen van flexibele personele dienstverlening. Van de lokaal geworven topper tot de internationale arbeidskracht en van payroll tot werving en selectie. Stuk voor stuk specialismen en dus andere takken van sport.”

Covebo timmert steeds meer aan de weg en ook op het gebied van sponsoring laat het bedrijf zich gelden. Roy Bouten vult aan: “We kiezen daarbij bewust voor dingen die bij ons passen. We hebben het idee dat Covebo en VVV-Venlo een goede match vormen, zeker gezien ons motto: ‘Fit for the future’. We gaan niet voor de snelle winst, maar voor een club die aan het bouwen is, net als wij. Een club die kiest voor gestage groei, die bezig is met gefaseerde aanpassing van het stadion, die in de regio vooroploopt met haar uitgebreide businessclub. We gaan grensoverschrijdend met elkaar aan de slag, waarbij VVV steeds meer een kartrekkersrol krijgt. Daar willen wij graag onderdeel van uitmaken.”

En dat daarbij meteen wordt gekozen voor de KoelClub is voor Bouten vanzelfsprekend. “Dit zie ik als het begin van iets wat alleen nog maar mooier kan en zal worden.”

mf2