Menu

Cr8las Groep #isdrbeej

donderdag 21 februari 2019

Wij mogen Cr8las verwelkomen binnen het VVV-Venlo Netwerk. Cr8las Groep is wereldwijd actief in verschillende branches. Met jarenlange ervaring in de las-, montage en onderhoudstechniek is Cr8las vele bedrijven en instellingen van dienst. Naast onderhoudswerkzaamheden en supervisie op nieuwbouwprojecten en turbinerevisie heeft Cr8las in haar eigen werkplaats de mogelijkheid om allerlei producten te maken of aan te passen, projecten uit te voeren en onderhoud te verrichten.

Expertise, brede en flexibele inzetbaarheid en oplossend vermogen heeft geresulteerd in een internationale klantenkring opererend in o.a. voedings-, turbine-, bouwindustrie, serviceverlening en automotive.

Cr8las biedt volledige ontzorging door middel van technische expertise, technische ondersteuning, constructie, teken/berekenwerk, reparatie & onderhoud, specialistische uitvoering zoals rvs/staal leidingwerk.

Cr8las Groep is dé partner voor gecertificeerd en vakkundig technisch personeel, rvs/staal/aluminium halffabricaten en eindproducten.

Wij danken Ruud Custers en Coen Litjens voor het vertrouwen!

#Samedrbeej!

mf2