Menu

Credion stapt in als Netwerkpartner!

maandag 15 juli 2019

Wij zijn blij om te vermelden dat Credion onderdeel wordt van het VVV-Venlo Netwerk. Na een jarenlange ervaring als bancair accountmanager voor het Midden- en Kleinbedrijf heeft René Dings zich recent gevestigd als zelfstandig ondernemer. Als franchisenemer van Credion, bemiddelt hij, samen met zijn compagnon Frank Groot, in bedrijfsfinancieringen in het MKB.

Credion Noord- en Midden-Limburg adviseert, begeleidt en ontzorgt ondernemers in het MKB in de zoektocht naar de best passende financieringsoplossing bij hun investeringsplannen. René en Frank zijn door hun jarenlange bancaire ervaring specialisten in het analyseren van financieringsaanvragen. Credion doet zaken met ruim 90 geldvertrekkers, van de traditionele banken tot crowdfunding, van leasing en factoring tot investeringsmaatschappijen en private investeerders. Op deze wijze kunnen ze maatwerk leveren en zijn ze in staat optimaal invulling te geven aan de financieringsbehoefte, met de beste condities en voorwaarden.

Credion Noord- en Midden-Limburg werkt hierin nauw samen met Soeverein IFS, onafhankelijk intermediair in hypotheken met een specialisatie voor de ondernemer in privé, grensoverschrijdende hypotheken en de financiering van recreatiewoningen. Op deze wijze is Credion en Soeverein in staat ondernemers zowel zakelijk als in privé te voorzien in maatwerk op financieringsgebied.

René is zijn hele leven al supporter van VVV en ook gezien dit feit is hij ‘gruuets’ om als Netwerkpartner deel uit te gaan maken van de grootste Businessclub van Noord-Limburg!

Wij danken Credion voor het vertrouwen! #SamenVVV

 

mf2