Menu

Danny Post verlengt contract

vrijdag 14 september 2018

Aanvoerder Danny Post heeft zijn contract bij VVV-Venlo met drie jaar verlengd tot medio 2022. De Amsterdammer zette vrijdagmiddag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis.

De tevredenheid over de contractverlenging is groot, zowel bij de club als bij Post zelf. “Ik heb het hier geweldig naar de zin. En ook mijn gezin is blij met Venlo. Onze kinderen zijn hier geboren. Bovendien heeft de club een duidelijke visie en een duidelijk beleid. De groei is al een tijdje bezig en daar wil ik graag deel van blijven uitmaken”, legt Post uit.

De tevredenheid van Post wordt gedeeld door Manager Voetbal Stan Valckx: “Danny is bezig aan zijn zesde seizoen bij onze club en heeft zich in die jaren verder ontwikkeld. Hij is een aanvoerder binnen en buiten de lijnen. Dat hij zich langer aan ons verbindt is niet alleen belangrijk voor het team, maar ook een goed signaal naar buiten.”

Dat beaamt ook Algemeen Directeur Marco Bogers. “Danny is het toonbeeld van onverzettelijkheid. Een type als hem heb je als club en als team nodig om verder te kunnen groeien. Danny is daarin een onmisbare schakel”, aldus Bogers. Post speelt sinds 2013 in Venlo en zal, als hij zijn contract bij VVV-Venlo uitdient, maar liefst negen seizoenen in het geelzwart actief zijn.

 

mf2