Menu

De broers van Vuuren #ziendrbeej!

maandag 23 juli 2018

Met trots presenteren wij vandaag twee nieuwe gezichten binnen onze Young Business Club. Zowel Koen van Vuuren als Frank van Vuuren zullen komend seizoen lid zijn van ons netwerk.

Koen van Vuuren is werkzaam als Manager MINI bij De Maassche. De Maassche is al jaren een vertrouwd gezicht in Venlo en omgeving. Zij zijn erkend BMW en MINI dealer. In hun moderne showroom, langs de A67, hebben zij naast het aanbod van de nieuwste BMW en MINI modellen, een mooie selectie jong gebruikte auto’s. Wij danken De Maassche voor het vertrouwen! De Maassche #isdrbeej!

Ook AIM #isdrbeej met Frank van Vuuren als het gezicht van AIM. AIM staat voor Aeternus Interim Management en werkt nauw samen met Aeternus Corporate Finance. In hun gezamenlijke doelstelling om waarde te creëren voor uw bedrijf, hebben Aeternus en AIM een eigen valuemanagementtool ontwikkeld. Deze tool is geënt op het maximaliseren van uw bedrijfswaarde en begint bij een zero-based-analyse en eindigt bij de daadwerkelijke implementatie van de gestelde doelen door een van AIM’s Executive Support Professionals. Waar Aeternus Corporate Finance steevast het valauemanagenttraject begeleidt, selecteert AIM de juiste professional en schaduwt AIM de voortgang naar “meer-waarde”!

Het gebeurt in De Koel!
#bindrbeej

mf2