Menu

De Koel’ blijft Seacon Stadion - De Koel -

zondag 1 april 2018

Seacon Logistics blijft vooralsnog naamgever van stadion ‘De Koel’. De afgelopen week aangekondigde naamverandering naar Van der Valk Stadion - De Koel - is het resultaat van de kavel die Van der Valk Hotel Venlo afgelopen september gekocht heeft bij de dienstenveiling tijdens onze business seizoenopening bij Toverland. Zij hebben daarbij het recht gekocht om eenmalig stadionnaamgever te zijn. Vanaf de volgende wedstrijd heet ons stadion gewoon weer Seacon Stadion - De Koel -.

Algemeen directeur Marco Bogers over deze actie: “Dat wij dit seizoen op 1 april een thuiswedstrijd speelden, is een geweldige kans geweest om deze actie op een ludieke manier uit te zetten, met gepaste aandacht voor zowel Van der Valk Hotel Venlo als Seacon Logistics voor hun extra bijdrage aan VVV-Venlo. Wat ons betreft heeft deze actie gezien de ludieke datum ook nog eens een andere lading gekregen.”

“We hebben vorige week na de bekendmaking op VVV-Venlo media uit diverse hoeken veel felicitaties en positieve reacties ontvangen en samen met VVV-Venlo en Seacon Logistics het spel goed gespeeld”, aldus Han van der Eijk, directeur Van der Valk Hotel Venlo. “Wij zijn Seacon erkentelijk voor het eenmalig beschikbaar stellen van de naamgeving. Vanzelfsprekend blijven wij betrokken bij VVV-Venlo, zoals wij dat inmiddels al jaren zijn.”

Ook volgens Frank Hermans, directeur Seacon Logistics, is de unieke en ludieke transactie geslaagd: “In diverse media en social media is de naamwijziging onderwerp van gesprek geweest, waarbij het respect vanuit de achterban voor de partners ook duidelijk naar voren kwam.” Het partnerschap tussen VVV-Venlo en Seacon blijft vanzelfsprekend overeind volgens Frank: “Wij zijn momenteel druk in gesprek met de club om de invulling van ons sponsorschap volgend seizoen te bespreken. Dat wij nadrukkelijk betrokken blijven staat buiten kijf. Seacon Logistics en VVV-Venlo zijn inmiddels twee begrippen die sterk met elkaar verbonden zijn. Dit gaan we zeker zo houden, ook na het vertrek van Hai Berden als voorzitter.”

Algemeen directeur Marco Bogers dankt zowel Van der Valk Hotel Venlo als ook Seacon Logistics: “Allereerst een dankwoord aan Seacon die als hoofdsponsor de ruimte heeft geboden om de stadionnaamgeving eenmalig af te staan aan Van der Valk Hotel Venlo. Daarnaast danken we Van der Valk Hotel Venlo natuurlijk voor haar bijdrage die zij aan de club gedaan heeft om eenmalig stadionnaamgever te mogen zijn.”

mf2