Menu

De magie als Fan of the Match bij VVV

dinsdag 5 oktober 2021

Stichting FC Robinstijn en VVV-Venlo zetten iedere thuiswedstrijd een bijzonder kind in het zonnetje als de FC Robinstijn Fan of the Match. Als Fan of the Match krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij de mooiste club van Limburg. Je mag als eerste het veld betreden en samen met de scheidsrechter de wedstrijdbal naar de middenstip brengen. Daarna bekijk je de wedstrijd samen met je familie van speciaal voor jullie gereserveerde plaatsen op de tribune. En wie weet ontmoet je na de wedstrijd je favoriete voetbalhelden en kun je foto’s en handtekeningen scoren. 

Wie kunnen er Fan of the Match worden?
Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar, die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken of het gewoonweg verdienen om een keer in het zonnetje gezet te worden. 

Hoe kun je iemand aanmelden als Fan of the Match?
Ken jij iemand, in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar, die het verdient om een magische voetbalavond te beleven? Geef hem of haar dan nu op bij onze Fan of the Match coördinator Bjorn van Deijnen, door een mail te sturen naar bjorn.vandeijnen@fcrobinstijn.nl. En wie weet wordt diegene komend seizoen ook een FC Robinstijn Fan of the Match bij VVV-Venlo. 

mf2